keskiviikko 4. elokuuta 2010

Onnea matkaan Milja

Mami kävi maanantaina katsomassa minun ensimmäisiä lapsenlapsiani eli Siirin punaisia tyttösiä Minttua ja Miljaa. Tytöt ovat niin isoja, että Milja muuttaa jo ensi maanantaina uuteen kotiin. Otan osaa kasvatusperheen tunteisiin jo etukäteen, teillä on rankka päivä tiedossa... Miljalle on tiedossa hyvä koti, jossa hän saa varmasti huomiota juuri siinä suuressa määrässä, mitä tyttö tarvitseekin. Minttu sen sijaan vielä etsii sitä juuri oikeaa kotia. Tyttönen tulee julkisuuden valokeilaan sunnuntaina 22.8.2010 Rurokin näyttelyssä! Vaviskaa muut pentuluokan osallistujat, todellinen missi on saapumassa paikalle!

Mami oli riehunut paikalla kameran kanssa siihen malliin, että saatte tekin nyt oikein pläjäyksen kuvia upeista tytöistä. Kyllä minä mummona saan olla ylpeä ja Siirille erityisterkut, hienosti suoriuduit kasvatustehtävästä ja nyt sitten vaan nauttimaan vähän rauhallisemmista päivistä (toki Minttu taatusti tarvitsee entistä enemmän huomiota aluksi, kun siskotyttö häviääkin paikalta).

Otetaan ensi ryhmäkuvat. Ja sitten tämän missi-Mintun kuvat - johan sen misseyden näkee näistä poseerausasennoistakin... Ja sitten Milja-tyttönen. Kuvien perusteellakaan ei liene vaikea päätellä, kumpi tytöistä on se rauhallisempi ja kumpi se vauhdikkaampi/veijarimpi tapaus???

Joka tapauksessa - onnea matkaan Milja ja muista, että mekään emme unohda sinua koskaan! Nauti uudesta kodista ja kiedo uusi omistajasi heti pikkutassusi ympärille, jotta pääset kunnolla kouluttamaan hänestä oivaa palvelijaa itsellesi!

2 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Aijai, jopa on nöpököitä ja näpäköitä tinttanoita täällä! Tykkää, tykkää!

Karvalapset kirjoitti...

Kauniita!!

Korvanhaukkaisukuva on aivan ihana! :D