keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Aitoa Inkaa - sitä itseään

Saimme ihania kuulumisia Inkan uudesta kodista. Neidillä on kaikki enemmän kuin hyvin, vaikka olikin käynyt tutustumassa mm. vessanpönttöön, mutta ehkäpä neiti oppii siitä, että ihan joka rakoon ja koloon ei nenäänsä kannata tunkea (muistan kyllä vieläkin sen, kun itselleni tapahtui samainen vahinko....ärrinmurrin). Saimme myös kuvia ja näiden perusteella voi todeta, että Inka on ihan itsensä - viimeistä elettä ja ilmettä myöten. Ja toisaalta nämäkin kolme kuvaa osoittavat jo senkin, että ihan tuikitylsästä ja yksitoikkoisesta tenavasta ei todellakaan ole kyse.

Ensimmäisenä - Inka osallistuu. Tokihan päivän lehdet pitää lukea yhdessä oman rakkaan palvelijan kanssa, jotta osaa sitten myös kommentoida asioita. Ja ennen kaikkea pitäähän meidän huolehtia, etteivät palvelijat lue mitään sopimantonta ja tästä syytä lehden päällä olevan paikan valinta tehdään hyvin tarkkaan ja valitusti - vain ja ainoastaan palvelijan mielenrauhaa ajatellen.Toisena - Inka söpöilee. Siis tämä siivilä-kuva on niin ihana jatko taannoisille lippis- ja lierihattukuville. Palvelijalla on vaan nyt jo vähän kiire hommata suurempi siivilä, ettei toisen lempiunipaikka vallan käy liian pieneksi..Kolmanneksi - tarviiko selittää? Pikku puuma touhuaa ja hauskuttaa, riehuu ja tekee kepposia. Pikku puuman tassut näyttävätkin jo varsin ison puuman tassuilta! Vai oliko tässäkin kyse vain siitä palvelijan mielenrauhan varmistamisesta ja ajatusten pois siirtämisestä ei-toivotuilta nettisivuilta? Tässä ainakin taisi onnistua.... :-)

9 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Voi kuinka pieni! Pitipä oikein napata kuva omista likoista samaisen siivilän vierellä ;) Siitä joku päivä blogissa....

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Voi Inkaa tuolla siivilässä ja nuo tassut "nyt loppu se datailu"! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Datailu on tosiaan viime aikoina jäänyt radikaalisti vähemmälle, kun tuo tenava on ottanut tehtäväkseen valvoa palvelijansa netin käyttöä, ja muutakin ajankäyttöä. ;-)

Terkuin Saara-palvelija

Kerttu kirjoitti...

Nää abyt on vähän tällaisia huomionkipeitä... Nimim. makuuhuoneen vanki

Ritva kirjoitti...

^Voi Kerttu, vankeus on ohi menevää ;-). Ei kauaa ja vauhti vie mukanaan..

L-L kirjoitti...

Ihania kuvia. Varsinkin luova unikuva ja nettikaveri ovat myös tosi hauskoja.

Naukulan Mamma kirjoitti...

Käykääpäs kurkkaamassa koko eroa Naukulassa :)

luolaleijona kirjoitti...

Ihana tuo siiviläkuva <3 En olekaan vähään aikaan käynyt täällä lueskelemassa, joten minulta on mennyt ihan ohi että kaverini kämppiksen uusi kissa on tuo teidän Inka! Minulla oli kunnia tavata hänet tänään, ja oli kyllä hurrrrrmaava peroona. Ihana kehruukone! Ja viisaskin vielä, kokeiltiin pikkaisen naksutinkoulutusta ja fiksu tyttö oppi nopeasti koskemaan keppiin.

Viivi kirjoitti...

No jopas jotakin, maailma on usein niin pieni! Inka on mummoonsa tullut viisaudessa...