sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Saagan söpöläiset

Tekevälle sattuu, sitä sanotaan, niin myös ammattilaisille. Osa teistä varmaankin muistaa, kuinka S-pentueeseen tulikin yllättäen tyttöenergiaa, vaikka aluperin kissanristiäisissä tuli nimiksi Sisu, Simba ja Saaga. Lopputulema olikin neitimäinen Säde, Siiri ja Saaga. Muistinvirkistykseksi linkki taannoiseen postaukseen tässä. Niin, että miksi vanhoja aletaan yhtäkkiä muistelemaan. No katsokaas siksi, kun Saagalla ei olekaan kahta tyttöä ja yksi poika, vaan päinvastoin, siellä onkin kaksi poikaa ja yksi tyttö. Hih, sattuu sitä lääkärillekin virheitä, mutta todistettavasti kahden peräpäästä löytyy nyt enemmän "tavaraa"...

Noi kävivät tänään katsomassa Saagan reilun kolmen viikon ikäisiä ihanuuksia ja onhan ne aika suloisia, ei voi muuta sanoa. Mutta myös hämmästyttävän samannäköisiä, ainakin kuvissa. Kovasti mami vakuutteli, että kyllä hän paikan päällä ne erotti paremmin, mutta nyt ei kuulemma ala edes yrittämään arvata, kuka on missäkin. Pieni aavistus on, mutta ei aio julkisesti niitäkään kertoa, väärin menee kuitenkin (mahtoiko tulla edes kolme eri yksilöä....).
Vauhdissa löytyy eroja jo näin lyhyenkin tapaamisen perusteella ja kuten näkyy, niin myös aikamoisia velikultia ovat ja kaikki raot pitää tietenkin tutkia. Ja kyllä, vaikka kovasti aletaan tutustua muuhun maailmaan, niin kyllä se emon lämpö ja läheisyys on sitä parasta vielä. Koko setti löytyy täältä. Mutta on ne vaan niin syötävän suloisia, että ei mitään rajaa!!!

5 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Näyttää olevan miltei sata kuvaa ihan samasta pennusta :) Tosi ihania kuvia. Veikeita ja vilkkaita kavereita jokainen.

Helmi kirjoitti...

Voi hyvät hyssykät, että osaa vauvat olla suloisia! Kovin on varmajalkaisen näköinen tuo yksi.

Naukulan Mamma kirjoitti...

Eiks tässä olis pitänyt olla joku söpöysvaroitus aluksi? Tai toisaalta, sittenhän ehkä pitäisi teillä olla aina. Hyvää Ystävänpäivää!

Viivi kirjoitti...

Kiitos samoin, hyvää ystävänpäivää Varoitus kävi mielessä.... Mutta kun itse oli jo ihan myyty, niin saa muutkin kokea saman :-)

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Pieniä orrrravia! Kivoja orrravia!