lauantai 26. helmikuuta 2011

Söpöysvaroitus

Tästä eteenpäin ei kannata jatkaa, jos ei halua nähdä jotain supersöpöä... Meidän palvelija kävi Ritva-tädin kanssa katsomassa Saagan viisiviikkoisia lapsukaisia ja arvannette, mistä meillä ollaan puhuttu sen jälkeen ja eipä noiden kuvien perusteella voi paljoa eri mieltä ollakaan, Saagalla on aivan ihastuttavat lapsoset kasvamassa ja lapset ovat saaneet jo nimetkin! Mutta toisaalta on myös sanottava, että näin samannäköisia pentuja ei olekaan..

Saaga-emo on ihan oikeutetusti kovin ylpeän näköinen pentujaan esitellessä:
Poika 1 - se isompi ja rauhallisempi eli Redcheetah's Leevi: Tyttö - se pentueen prinsessa eli Redcheetah's Linnea: Poika 2 - se pienempi pojista ja vekkulimpi eli Redcheetah's Luukas: Eikä kuvista toki Siiri-tätiä sovi unohtaa, hän osallistuu kovasti jo lapsosten hoitoon, kokemuksen syvällä rintaäänellä höystettynä. Näiden pikkujalkojen tepsuttelua, antennihäntien viipotusta ja pikkuvekkuileiden touhuja voisi katsella loputtomiin, ne ovat nyt niin mainiossa iässä! Täältä löytyy setti kuvia, joissa on kolme eri pentua. Ja jos ei ole, niin kissojen palvelija a) huijasi kuvaajia tai b) oli ihan yhtä sekaisin kuin kuvaajatkin.... Lukuohjeena sen verran, että ihan ekassa kuvassa on Luukas (kuva jostain syystä hyppäsi ensimmäiseksi..?), sitten alkaa Leevin yksittäiskuvat, narunvetokisan, pisuhetkien ja ruokailun jälkeen on Linnean poseerausvuoro ja kun Luukas taas ilmestyy palvelijan kämmenelle, on Luukaksen vuoro olla linssiludena.

6 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Huh! Oli se onni, että olitte laittaneet tuon söpöysvaroituksen alkuun! Pystyis sitten henkäisemään syvään ja vasta sen jälkeen päädyttiin lukemaan ja katsomaan. Voi, voi, voi mitä ihania <3!

Zepa kirjoitti...

Voi ei, katoin koko sarjan Picasasta. Kylläpä huokaisuttaa! Täydellisiä olentoja. Minikissoja. Ihania...

Helmi kirjoitti...

Siunatkoon, ihan pelästyin Siirin katsetta, kun sen vuoro tuli noiden nappisilmien jälkeen!!
=)

L-L kirjoitti...

Ihanat nimet :) Linnea on ihan minun sarjaan sopiva nimi <3

Naukulan Mamma kirjoitti...

Piti käydä uudelleen - nyt uskaltauduin katsomaan myös Picasasta. Nää on niiiiiin ihania <3 ja sit kun sitä vielä ollaan olevinaan niin isoa kissaa...

Viivi kirjoitti...

Juuri niin, isoja ja vahvoja... Hyvä, että itsetunto kohillaan!