torstai 24. helmikuuta 2011

Sisko ja sen veli

No, ihan täsmällisesti ei noin, mutta ainaskin melkein. Meidän Säteen silmäterä eli Inka, nykyinen Kuje, on saanut ns. pikkuveljen! Jotenkin palaset vaan loksahtavat kohdilleen, kun oikein niin toivoo! Muistanette pienen karhunpoikasen eli Viljan Kaapo-pojan. Niinhän siinä kävi, että Kujeen palvelija meni Kaapoa katsomaan ja tulos oli se, että jokunen aika sitten Kaapo muutti Kujeen seuraksi. Samalla Kaapon kutsumanimi muuttui Sahramiksi. Voinemme todeta, että vauhtia ei siitä taloudesta tule puuttumaan, kun serkukset pistävät parastaan.

Ihan ei Kuje purematta niellyt tietenkään sitä, että hänen valtaistuinta horjutettiin, mutta eipä aikaakaan, kun positiiviset puolet veivät voiton negatiivisista ja nyt siellä on parivaljakko, jolta ei mielikuvitusta puutu.. Olemme hyvin iloisia siitä, että Kaapokin pysyi ns. suvussa ja tutussa porukassa! Turku alkaa muuten olla aika tehokkaasti kansoitettu Redcheetah's kissoilla.

Ohessa muutamia kuvia serkuksista. Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan tarinoita kaikista kepposista ja ylläreistä, mitä parivaljakko touhutessaan saakaan aikaiseksi.

3 kommenttia:

Karvalapset kirjoitti...

Onnea Kujeelle ja Sahramille sekä omat omistajat löytäneille ihmisille!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Kaverit on kivoja :) !

Kerttu kirjoitti...

Onpa meidän poika kasvanut. Ihana kuulla että siellä menee noin hyvin ja nähdä kuvia! Täällä on kovasti ikävöity =)
T: Äiti, iso-eno ja kotiorjat