perjantai 27. toukokuuta 2011

Inkalle ONNEA!!!! (sis. supersöpöysvaroitus)

Vuosi sitten meillä iloittiin suuresti ja sitten seuraavana päivänä surettiin suuresti. Säteen oma kulta Inka näki päivänvalon yhdessä enkeliveljensä kanssa. Seuraavana päivänä elämä tuntui äärimmäisen epäreilulta ja siltä se toki tuntuu vieläkin. Mutta onneksi Inka on tuonut meille iloa vähintäänkin kaksinverroin! Enkeliveljen muistolle lähetämme hellät terveiset, mutta keskitymme kuitenkin Inkan 1 - vuotisjuhlapäivään! Vaikkakin Inka tottelee nykyään Kuje-nimeä, niin hänen palvelusväkensä toivottavasti ei loukkaannu, vaikka tässä vielä käytämmekin nimeä Inka.

Oman emon ja mummon sekä heidän palvelusväen yhteinen onnentoivotus:
"En pannut lahjaa pakettiin.
Kas asia on niin:
ei onnea voi kääriä
niin valtavia määriä."
ONNEA INKA!!!!
Inka: vaadi erityispalvelua erityisesti tänä päivänä - nyt on sinun juhlapäiväsi!

Ohessa vielä kuvakavalkadi niistä muistoista Inkan syntymäkodin ajoilta, jotka meitä niin kovin lämmittävät!

Pikku-Inka ja pilvenreunalle lentäneen veljen pieni korvikelelu. Lelu, joka säilyi Inkan rakkaimpana leluna koko meillä olo ajan. Välillä unohtuen, mutta sitten taas unenhetkellä kainalosta löytyen. Sydämensulattaja-Inka: kuka voi vastustaa pientä ja suloista tuhisijaa, joka tulee ottamaan päiväunet vasten mahaasi? Niinpä, Inka ja veli. Tarviiko muuta sanoa?Vauhti-Inka: vaikka ei koolla oltukaan vielä pilattu, niin eihän se vauhtia ole ennenkään estänyt. Veikeä-Inka: tätä tenavaa katsoessa unohtui huolet ja murheet. Tilalle tuli hymy ja hyväntuulisuus. Poseeraaja-Inka: emonsa jalanjälkiä seuraten, kameraan tykättiin katsoa ainakin silloin, kun ei muuta mielenkiintoisempaa ollut näköpiirissä. Nautiskelija-Inka: ei pienen pennun suurempaa autuutta kuin mamman maitobaari. Tirkistelijä-Inka: ei suihkua ilman pikkusilmien katsetta, joko suoraan ovelta tai sitten ovenraosta! Remontti-Inka: niinpä... rakennustelineet ovat ihan sopiva leikkikalu parin kuukauden ikäiselle kissanpennulle. Ai miksi ei muka olisi? Vintiö-Inka: aina pieni kuje (mistäs se nykyinen kutsumanimi tuleekaan....) silmänkulmassa. Ritva-tädin laukku on oikein oiva väijy- ja unipaikka, kunhan turhakkeet sieltä ensin kaivetaan pois. Kenguru-Inka: niinpä, tarviiko selittää... Jooga-Inka: mainosainesta yhdelle jos toiselle joogasalille. Kaunis-Inka: ei omena kauas puusta pudonnut, kaunis on! Mutta ennen kaikkea ja ylitse kaikkien muiden muistojen: Säteen silmäterä-Inka!!!

7 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Voih ja ah! Ensin tuli kyllä kyyneleet kun näki tuon enkeliveljen Inkan kainalossa. Niin liikuttavaa.

Naukulan Mamma kirjoitti...

Niin siis Onnea Inka eli Kuje!

Helmi kirjoitti...

No joko siitä on vuosi?!??!
PALJON ONNNNEEEA INKA !

Jos nyt ihan pakko olisi valita, niin kyllä tuo "kassialma" -kuva on ehkä paras. Niin kuvaava!

L-L kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Erityisesti kuvat yhdessä Vara-veljen ja Säde-emon kanssa sulattavat minun sydämen.

Inkan kasvua ihan pienestä pallerosta Isoksi kissatytöksi oli todella ilo seurata.

Zepa kirjoitti...

Söpöysvaroitus löysi paikkansa. Oijoi! Onnea 1-vee!

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet Synttärionnittelut Kuje-serkulle! T:Columbo ja Neiti Marple

Viivi kirjoitti...

Kiitämme osaltamme onnitteluista!

Sankari oli saamamme tiedon mukaan saanut herkutella Lemmikkileipureiden kissakakulla! Arvatkaa vaan, mikä tuli myös meillä toivelistalle... sitä on pakko päästä maistamaan!