sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Lotto vetämään ja heti

Siis tämä ei ole tottakaan! Meidän oli hetki pakko jopa epäillä virallisen valvojan hereilläoloa, mutta ei, nyt tätä ei pilaa mikään epäilyksen peikkokaan. Me nimittäin ollaan voitettu arpajaispalkinto!!! Naukulan kerhon arpajaisten toinen palkinto osui siis meidän kohdalle, ihan mielettömän kivaa ja jännittävää, mitä ihmettä se posti meille tuokaan tullessaan. Kiitos paljon Naukulan kerholle hauskasta arpajaispostauksesta ja jo etukäteen palkinnosta. Siihen palaamme vielä :-)

Niin, taustaksi sen verran, että meidän mamilla on ollut aina ihan älyttömän huono arpaonni. Ainoa voitto ennen tätä on se, kun mummo aikanaan oli innostunut tekemään mamille kahdet samanlaiset kintaat ja toiset oli sitten viety arpajaispalkinnoksi. No, arvaatte varmasti, kuinka kävi... Juu, mami voitti omat kintaansa takaisin ja siinäpä se sitten onkin ollut. Nyt äkkiä lottoa tekemään, josko tästä vaikka putki aukeaisi?

3 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Tästä se lähtee! Suuri voittoputki :) ! Ja kuten jo sanoinkin, Naukulassa ei voi mamma fuskata. Täällä on sen verran kova kuri!

Viivi kirjoitti...

Kyllä me uskomme, että tämä oli ihan OIKEA voitto!!! :-)

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Kääntyy se huonoinkin onni joskus - ja vielä tällaisessa arvonnassa! Tuo kinnasjuttu :D