keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Mikä ihmeen pukki?

Tyttäreni Miss Marple kommentoi edellistä tipupostausta näin: "Toivottavasti naapuruston vapaat kissat ja muut eläimet eivät löydä pesää. Pitäkää Viivi ja Säde vähän jöötä siellä että pysyvät kutsumattomat saalistajavieraat poissa teidän pihalta!"

Ilmoittauduin mamille vapaaehtoiseksi pitämään jöötä pihalla ja varmistamaan, että kutsumattomat saalistajavieraat eivät pääse västiä häiritsemään. Tosin ehtona tälle pidin sitä, että saan vapaan kulkuoikeuden ulos. Eihän se muutoin onnistuisi, tietenkään. Tähän mami totesi kuivakkaan tyyliinsä: "Just joo, siinä olisikin sitten pukki kaalimaan vartijana." Se siitä keskustelusta mamin näkökulmasta.

Siis minä olen kissa, en pukki??? Ja mikä kaalimaa? Mamin ryytimaa ei nyt vielä ainakaan pursu kaaleja. Ei voi ymmärtää. Mä yritän vain auttaa! Ja jos oheista ilmettä ei kutsumattomat vieraat säikähtäisi, niin mitä sitten?

4 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Ilme kertoo kaiken. :)

Miss Marple kirjoitti...

No hö, ihan ku sä nyt alkaisit jotain muni tai linnunpoikasia naposteleen! Paljon hauskemapaa on antaa niitten kasvaa ja sit seurata niitten puuhia. Ja vaikka söisitkin ne, niin onhan se parempi että ne menee sitten omiin suihin eikä vieraiden.

Viivi kirjoitti...

Sirpa ja Kollo: jepjep... :-)

Miss Marple: että minulla on viisas ja fiksu tytär!!!

Karvalapset kirjoitti...

Viivi, olet <3 !