tiistai 13. marraskuuta 2007

Suuri saalistaja, osa 2

Minun "ukkini" teki meille (en voi ehkä kuitenkaan sanoa, että vain minulle) lintulaudan pihalle. Onneksi isukki ja mami hokasivat, että minä tykkään siitä tosi paljon ja se on ikään kuin minun leikkimökkini. Mun maakoukku on sillein sopivasti, että yllän siitä aina kurkkimaan, onko leikkimökkini sisältö kunnossa...
Tosin pääasiallinen leikkimökkini tarkoitus on tietenkin suuren saalistajan vaistojen noudattaminen =) Näkisittepä pikku tipusten ilmeet, kun ne tulee lintulaudalle herkkupalan toivossa ja siellä olenkin minä, minä suuri "herkkupala" suu auki odottamassa.. njähnjäh. Vähänkö olen saanut hyvät naurut monta kertaa, kun tipuset tekee viime hetkellä käsijarrukäännöksiä. Tosin on ne aika oveliakin, kun niitä neljästä suunnasta tulee samanaikaisesti.. Sit tulee vähän kiire joko väistyä takavasemmalle tai tyytyä säikyttämään vain yhtä tipusta. Täytyy kyllä myöntää, että tipuset ovat ihan superrohkeita ja eivät vähempää voisi loppujen lopuksi säikkyä satunnaisista minun säikyttelyistä =)

Tämä leikkimökki on asemoitu myös niin loistavasti, että pääsen tsuumailemaan sen elämää myös päivisin sisältä käsin. Varsinkin näinä päivinä se on osoittautunut tosi arvokkaaksi asemoinniksi, koska ulkona on KYLMÄ!!!!!!!! Mihin himputtiin se kesä ja kärpäset katosi??? En minä ole mitään kylmää ja märkää ja sitä valkoista moskaa toivonut. Johan se nyt on, kun ei ulkona kunnolla pisulle pääse, saatikka kunnon metsästysreissuille. Katsokaa nyt tätäkin kuvaa, voiko jollakin olla enemmän kivaa, kun pitkin isoja kiviä matelee kuin mikäkin lisko ja vaanii herkkupaloja nauttien samalla auringon turkkia hivelevistä säteistä?

Tai sitten tämä, enää ei pääse ruohikkoon maastoutumaan ja hyppimään sieltä kaiken maailman siivekkäiden säikähdykseksi suoraan niiden kimppuun. On se niin väärin... minulla ikävä kesää... tule pian kesä.. anteeksi kesä, jos jotenkin loukkasin sinua ja siksi olet mennyt pois.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Viivi, olet niin upea ilmestys että! Rapsutuksia iso kasa! Kyllä kesä taas pian tulee..

Viivi kirjoitti...

Heipsan Virve ja koko jengi! Kiitos kiitos kauniista sanoista ja rapsutukset ovat aina enemmän kuin tervetulleita! Kävin nopsasti kurkkaamassa teidän jengin kuvia ja vitsi, se villapaita vois helpottaa minunkin kesäikävää. Mamiiii... joulupukille kirje numero kaksi lähti juuri! Teidän sivuilla oli nii'in paljon katsottavaa, että sinne pitää paneutua ihan ajan kanssa. Ja vähänkö hienoja kuvia! Se teidän wc näytti aika jännittävältä... =)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia. Tosin nyt täytyy miettiä uskaltautuuko tänne tulemaan jos piakkoin sitten tulee pikkuisiakin ihanuuksia... Sitten joskus kun meille rotukissa tulee se on joko aby ja somali ja aika vahvasti uskon, että se on ensimmäinen. ;)

Viivi kirjoitti...

No mutta mutta, hienoa kuulla!!! Jos kaikki onnistuu, niin täytyypä oikein täsmäkuvia sitten laitella tänne... =)