sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Yksi on joukosta poissa...

.... nimittäin lempinimi. Rakkaalla lapsellahan on aina paljon lempinimiä ja minullakin niitä on aika liuta: V-P, ViiviPouta, Höppänäpöppänä, Vimpulapimpulapampulapumpula (ja kaikki näiden yhdistelmät), Karvajalka, Höpönassu, Viipukkavaapukka ja sitten on myös yksi, jota en niin mieluusti mainosta... meinaan haisupeppu (mitä se sitten tarkoittaakaan, mutta jotenkin minusta tuntuu, että se ei ole kovin mairitteleva lempinimi...).

Näiden lisäksi on ollut viime viikonloppuun asti sellainen lempinimi kuin Neitsykäinen. Tämä on nyt siis poistunut joukosta, koska en enää ole neitsykäinen =). Ihan kaikkea en heti kerro, mutta seuraava sarjakuva kertonee ehkäpä sen, mistä on ollut kysymys:Tosin meillä ei ollut käymässä Wagner, vaan aivan täydellinen Komistus... Nyt pidetään kaikki yhdessä peukkuja, että tarina saa jatkoa muutenkin kuin vain tapahtumarikkaan ja lukumäärissä mitattuna ERITTÄIN aktiivisen viikonlopun muodossa...

8 kommenttia:

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Onnittelut tapahtumarikkaasta viikonlopusta, ja paljon peukutuksia pikku Viivien merkeissä!

Anonyymi kirjoitti...

Toivotaan kovasti että pentuja tulee muttei ihan tusinaa! Siinä on keinoemolla ihan liikaa hommaa. Akun pennut muuten syntyvät ihan piakkoin, jos kaikki menee hyvin. Laskettu aika on huomenna!

Risu kirjoitti...

Peukutamme!

Sitten vain odotellaan...
Kyllä kaikki hyvin sujuu!

Viivi kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! Ainakin mun ruokahalu on kasvanut ja kun syö hyvin, niin myös väsy yllättää entistä useammin...

Eilen mun mami ja isukki kävi katsomassa Akua, tulevaa isää. Kovasti onnea sinne suunnalle Wolga-tytölle, samoin kuin sisko-Pilville ja tietty Geri-mamille, teillä kaikilla on h-hetki käsillä!!!

Ja mami pyysi kirjoittamaan, että Risu, nähdäänhän torstaina?

Risu kirjoitti...

Vastaus on KYLLÄ!
Lähden tourneelle jo keskiviikkona eli torstaina tavataan!

TOSI KIVA nähdä!!!

Viivi kirjoitti...

Jippii, tosi kiva nähdä! Ihan on ikävä jo ollut.

Anonyymi kirjoitti...

No tulihan siitä Akusta kolminkertainen isäpappa! Kaksi poikaa ja yksi tyttö tuhisevat nyt tyytyväisenä Wolga-mamin tisseissä kiinni!

Viivi kirjoitti...

Mahtavaa ja superonnittelut Akulle sekä tietysti erityisesti Wolgalle (ja keinoemolle)!!! Kävinkin kurkkaamassa kuvaa nettisivuilta ja olipas aika lutunen kuva mammasta lastensa kanssa.