torstai 16. huhtikuuta 2009

Esittelyssä....

.... SILMÄT! Parin päivän harkinnan jälkeen molemmat tenavista tohti avata myös sen toisen silmänsä ja kyllä nyt on ihmeteltävää. Erityisesti mamin ilmestyminen paikalle saa silmät suurenemaan pienten lautasten kokoisiksi - no, onhan siinä mamissa ihmettelemistä kerrakseen. Kummasti myös se vauhtikin lisääntyi heti silmien ilmestyttyä peliin mukaan ja laatikon reunat alkavat enemmänkin kiinnostamaan. Nooh, onneksi vielä pysyvät laatikon sisällä.

Eilen isukki ja mami roudas meidät laatikon kera ikkunan eteen ja mä olisin kernaasti jäänyt siihen ihan jatkossakin, kun olis imettämisen ohella voinut tsuumailla ulkomaailmaa. Mutta taasen kerran se ilo oli kovin lyhyt aikaista ja takaisin saunaan tuli kuljetus heti miten kuvien jälkeen. Eli ohessa on nyt sitten esittelyssä meidän pikkulasten silmät - kuvat ovat vähän epätarkkoja, mutta illalla ei enää aurinko paistanut niin kamalasti, että olis kokonaan salaman korvannut. Mutta ehkäpä niistä kuitenkin selvää saa edes vähän.

Ensin on vuorossa sininen ja sinisen silmät: Sitten vuorostaan riista ja riistan silmät: Ja lopuksi kaksi "touhukuvaa" pesästä.

2 kommenttia:

Fani ja Fanni Nöppönen kirjoitti...

inanat noi koovat!!! :) tai noh, eipä noista pennuista löydy kohtaa mikä ei olis ihana!

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Pennut on kyllä aina niin *mussunmussunmussun* -ihgui.