sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Tenavat kahden viikon ikäisiä

Niin se aika rientään, reilu vuorokausi sitten meillä tuli 2 viikkoa täyteen ja sen kunniaksi tietenkin setti valokuvia kehiin tästä tämän linkin kautta. Ei liene kuvat katsottuanne vaikea arvata, kumpi lapsista on linssiludeposeeraaja ja kumpi ei =). Minä olen vähän koetellut mamin kestävyyttä ja hakenut lapsille oikeampaa pesäpaikkaa. Tietty tuolla saunaosastolla (kuullostaa isommalta kuin onkaan) ei niitä vaihtoehtoja hirveästi ole, mutta hyvällä mielikuvituksella mamiin saa vauhtia aikaiseksi. Nyt se viritteli meille sellaisen lisähuoneen pesään ja olen nyt tämän aamupäivän ajan suostunut sitä käyttämäänkin. Huomenna on taas päivä uus...

Niin, se piti sanomani, että lapsistani on kasvamassa hurrrrjia petoja, sen sai jo Ritva-tätikin eilen huomata. Sieltä tuli ärinää ja purinaa ihan kamalasti ja Ritva-täti ihan säikähti! No, sietää säikähtääkin meidän hurjia petoja.

2 kommenttia:

Kuu-Katjaana kirjoitti...

*tsh tsh* -äänet on tuttuja ja ne tulee hurjista harvinaista aby-vauva-pedoista, jotka kertovat kuka määrää ja mistä kohtaa saa koskea, ja KUKA saa koskea.

Karvalapset kirjoitti...

Voi hulja, mitä julmuleita!!! mul mul sanoi tiikeli!! ;D

Kyllä on vaan NIIIIIIIN ihania pallomassuja molemmat. *huokaus*