torstai 9. huhtikuuta 2009

Poseerausta

Minun vauvat ovat nyt 5 vuorokauden ikäisiä! Riistatyttönen on jo tuplannut syntymäpainonsa ja ei siniseltäkään paljoa siitä puutu. Mami-ryökäle oli eilen poissa ihan liian monta tuntia ja jouduin hoitamaan vauvoja ihan yksin! No, onneksi mä nyt kuitenkin tiedän, mitä pitää tehdä, joten hyvin se sujui, vaikkakin kyllä muistin mamille asiasta marmattaa illalla.

Tällä kertaa keskitymme kuviin. Ensin riistatyttösestä kaksi naamakuvaa ja sen jälkeen perinteinen punnituskuva. Ja sitten ihan samainen setti meidän sinityttösestä. Ja ennen kuin jatkamme, niin tähän väliin taas tämä minun ihmettelyni ja pieni huoleni siitä, tuleeko tuosta punnitsemisesta oikein mitään ja muistaahan noi palauttaa vauvani heti takaisin... Meidän sinityttö on myös keksinyt mitä ihmeellisempiä tapoja syödä maitoa. Tässä kaksi esimerkkiä. Ensimmäisessä sininen on vakaasti sitä mieltä, että tassut taivasta kohden maitoa mahtuu ihan varmasti enemmän massuun. Ja toisessa puolestaan hän on sitä mieltä, että siskotytön alla syödessä antaa sisko tahtia ja maito menee nopeammin mahaan. Mutta osataan meillä olla perinteisen kauniisti vierekkäinkin. Tämän kuvan myötä toivotamme kaikille oikein keväistä ja rauhallisen mukavaa pääsiäistä.

3 kommenttia:

Fanni Nöppönen kirjoitti...

Oikein ihanaa pääsiäistä teidänkin perheelle! Ihania kuvia jälleen kerran... ja taas miun mami herkistelee... :)

Kerttu kirjoitti...

Aivan ihania pikku palleroita! Käyn päivittäin katsomassa, josko olisi uusia kuvia! =) Rauhallista Pääsiäisen aikaa ja terveisiä Columbolta!
http://columbosaventyr.blogspot.com/

Päivi kirjoitti...

Todellakin ihanat pikku pallerot:) Kovasti jo odotan, että kun vähän kasvatte, niin mami ottaa teistä videoclipsejä. Tänne on ihan pakko joka päivä kurkata:) Hyvää pääsiäistä sinne koko poppoolle.