maanantai 21. kesäkuuta 2010

Inka-ihanuus 3 viikkoa

Noilla on taas ollut mukamas niin kiirusta, että nämä Inka-ihanuuden kolmen viikon poseerauskuvatkin tulevat ihan auttamattoman myöhässä. Seliseli. Mutta tässä ensin viime viikolla otettuja muutamia kuvia Inkasta, kun neiti ihan poseeraa kameralle Ja sitten vähän esimerkkejä siitä, millainen sydäntenvaltaaja-sylikissa meillä onkaan kasvamassa. Yhden aamiaisajan Inka nukkui isukin kylpytakin sisällä isukin massua vasten. Sitten hän otti iltapäiväpäikkärit mamin sylissä osin peiton alla ja kuten niin monesti ennenkin, niin mamin kämmenillä se uni vasta hyvälle maistuukin.

7 kommenttia:

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Ihanuus todellakin!!! <3

L-L kirjoitti...

Ihana pikkuinen tyttö. Antaako emo mielellään aarteensa ihmisten huostaan, että saa välillä vähän vapaa-aikaa vai vaatiiko lapsostaan takaisin pesään?

Viivi kirjoitti...

Emo antaa pääsääntöisesti varsin hyvinkin meidän hoivata Inkaa. Vähän tosin riippuu mielialasta... Punnitus on tarkkaa touhua, siitä tulee aina sanomista, mutta sylissä saa pikkuista hellitellä käytännössä kuinka paljon vain. Veikkaus onkin, että Inkasta tulee aikamoinen sylikissa ja hyvin ihmisläheinen, kun me ihmiset ollaan oltu varaveljiä ja -siskoja.

t. palvelusväki

Päivi kirjoitti...

Miten onnellisia te palvelusväki olettekaan, kun teillä on tuollainen suloinen, pieni aarre!! huokaus, miten ihana <3

Anonyymi kirjoitti...

Jätänpäs minäkin tänne vihdoin kommentin. Enpä ole lukeutunut koskaan oikein kissaihmiseksi kun allerginen olen mutta nämä kuvat ovat kyllä niin hellyyttäviä että sydän ihan sulaa! Mitäköhän meidän tytöt tuumaisivatkaan kun pääsisivät ihastelemaan ihan livenä?!
-Marjo

Viivi kirjoitti...

Marjo - ehdittekö tälle mantereelle tänä kesänä? Tervetuloa katsomaan livenä...

Anonyymi kirjoitti...

Ei taideta Susanna tänä kesänä tulla ollenkaan mutta ilmoittelen toki heti kun tullaan!
-Marjo