torstai 10. kesäkuuta 2010

Inka-neiti ja silmät

No niin. Nyt on ekat kuvat sitten Inka-neidin silmistäkin otettu. Ihan eivät ole tarkkoja, mutta eiköhän niistä pikkuneidin silmät kuitenkin erotu. Maailmaa on ihmetelty nyt kolmen päivän ajan - välillä isommilla ja välillä vielä vähän kiinniolevilla silmillä. Liikkuminen lisääntyi myös heti silmien aukeamisen jälkeen selvästi. Inka-neiti täyttää muuten tänään kaksi viikkoa! Tahtoa pikkuneidillä ainakin tuntuu olevan ja sen hän myös niin kertoo kuin osoittaakin. Jotenkin tuntuu, että tyttö saattaa vielä tulevaisuudessa näyttää kaapin paikan yhdelle jos toisellekin kaksi - nelijalkaiselle... Tässä vielä jotenkin tosi tunnelmallinen kuva emon ja tyttären välisestä siteestä.

2 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Todella ihania kuvia. Säde on selvästi huolehtivainen ja hellä emo. Mites Viivi mummo, haluaako sekin hoitaa pientä lapsenlastaan?

Viivi kirjoitti...

Viivi-mummo kävi tarkistamassa tilanteen ja katosi nopeasti paikalta. Ilmeisesti totesi, että ei himputti, täällä voi joutua hoitohommiin, parempi kadota takavasemmalle nauttimaan leppoisista mummonaolopäivistä... Nooh, kiinnostus varmasti lisääntyy, kunhan Inka lähtee kunnolla liikkeelle. Säde hyvin ylpeänä kyllä pienokaistaan esitteli ja oli kovin hämmentynyt, kun mummoa ei kiinnostanut!