maanantai 9. elokuuta 2010

Kissakuvahaaste teemalla "kuuma"

Kissakuvahaasteen teemana on nyt "kuuma" - voiko ajankohtaisempi aihe enää ollakaan? Meillä kuumuus ei ole estänyt ainakaan Viiviä haluamasta ulos, vaikkakin toki hakee edes välistä varjopaikkoja. Terassi on ollut vain yökäytössä, koska päivisin se kuumuu liikaa. Nyt elokuun trooppisena viikonloppuna huomasi selvästi, että hieman oli katit "löysänä" ja ehkä vähän helpommin ärtyvinäkin. Otetaan mallia äiti ja tytär eli Säde ja Inka, kuinka helteisellä ja kostealla kelillä kannattaa aikaa viettää. Pahoittelut kännykuvien laadusta, mutta oikean kameran esille ottaminen herätti jo sen verran kiinnostusta, että unet saivat jäädä.

6 kommenttia:

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Selät vastakkain niin kontakti säilyy, mutta ei tule liian kuuma. ;)

L-L kirjoitti...

Lulu halusi pentuna nukkua samaan tyyliin. Sen aikainen asunto oli kesällä kuuma kuin pätsi, joten pikkutiikeri tyytyi siihen, että vain tassunsyrjä kosketti pikkuisen säärtä, kättä tai kaulaa. Ihokontakti piti kuitenkin olla.

Oli järkyttävän kuuma mutta toisaalta söpöä.

Mayo kirjoitti...

Kuvasta tulee hyvä mieli : )

Karvalapset kirjoitti...

Ihanat lötköpötköt :)

Kerttu kirjoitti...

Ihana kuva: Heillä on selvästi vahva side. Meillä kuumuus on voitettu niin, että päivät nukutaan, ja kun yöllä on viileämpää, niin riehutaan kunnolla. Columbo olis päässy viikonloppuna mökkireissulla uimaankin, mutta tyytyi tassujen liotteluun =) Ehkä ei ollut tarpeeks kuuma.

Sonja kirjoitti...

Onpa hellyyttävä kuva! Ihania ovat molemmat!