sunnuntai 22. elokuuta 2010

Mustaa ja valkoista

Mami on jokaisesta pesueesta ottanut ainakin kerran värittömiä kuvia ja niin tietenkin myös Inka pääsi tähän kuvaussessioon. Hetki valittiin huolella, jotta tenava pysyisi hetken paikallaan. Ekalla yrittämällä onnistui sinne päin tuossa sohvan päällä, mutta yllättäen terassin kiipeilypuulla Inka innostui oikein poseeraamaan. Kuvagalleriasta löytyy vastaavia myös värillisenä, joten siinä voi itse kukin verrata, kumpi miellyttää enemmän.

Viikon 12 kuvia täällä. Ne keskittyvät paljolti poseeraamiseen, mutta olkoon nämä vaikka ns. koulukuvia. Mikä kuvista onkaan kenenkäkin suosikki? Kysymme tätä sillä, että kaikki katsomme eri asiota kuvista ja arvostamme erilaisia ilmeitä, asetelmia yms. Eräänlainen meidän suosikki hellyttävyydessään on tämä, jossa äiti ja tytär nukkuvat etutassut tiivisti toisissaan kiinni. Toki tämä ei voita kauneudellaan Inkan poseerauksia, mutta tunnelmaa tässä on. Mukana galleriassa on myös mun kuva, joka otettiin juuri, kun mut oli herätetty, reilua - eikö totta?

Inkan viikon 12 muita kuulumisia on mm. se, että kävimme toistamiseen piikkitädin luona ja se inha sirukin sinne niskaan laitettiin. Nyt ei meidän tenava pääse ainakaan vaihtumaan toisen yhtä ihanaisen kanssa.

4 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Ihania Inka passikuvia! Suosikeiksi kuitenkin nousivät äiti-lapsi kuvat :D Aivan upeita tunnelmallisia otoksia läheisyydestä ja huumorista.

Ritva kirjoitti...

Hienoja on nuo mustavalkoiset! Tykkää jotenkin kuvasta 3 (http://picasaweb.google.fi/viivipouta/Inka12Viikkoa#5508246387601361282), vaikka ei olekaan ns. täydellinen ilme..

Marjo Lentonen kirjoitti...

Nuo mv-kuvat ovat kyllä hienoja ja äiti-lapsi -kuvat tosi liikkiksiä, mutta jotenkin tykkään ehkä eniten tämän kuvan (olisiko kuva 35?) lämminsävyisestä tunnelmasta ja hienosta korvien sijainnista.. :-)

http://picasaweb.google.fi/viivipouta/Inka12Viikkoa#5508246910508862338

Karvalapset kirjoitti...

Tassut yhdessä -kuva! Hyvänä kakkosena nro 80.