perjantai 17. syyskuuta 2010

Onnea uuteen kotiin Minttu

Tänään on Siirin kodissa varmasti rankka päivä, mutta toisaalla on odotettavissa todennäköisimmin suuri ilon päivä. Siirin toinenkin tyttönen eli Minttu muuttaa siis tänään uuteen kotiin. Tästä eteenpäin Mintun päätoiminen tehtävä on kietoa Anu-palvelija pikkutassujensa (ja suurien silmiensä) pauloihin. Tosin se tehtävä on taidettu jo ainakin osin suorittaakin...

Pienen kissanpennun elämä on aina suuria ihmeitä täynnä, yksi niistä ihmeistä on esim. oman kasvattikodin oman ihmisen suuri käsi. Nyt Mintulla on edessä ihan uudet ihmeet. Minttu on kuitenkin hyvin reipas tyttö, se on nähty näyttelyissäkin. Heikki Siltalan ottaman kuvan kera haluamme toivottaa meidän suurisilmäiselle prinsessalle onnea uuteen kotiin, hyvää matkaa ja toivottavasti nähdään (ja ehkäpä kuullaankin esim. blogin välityksellä... vink-vink uudelle palvelijalle...). Siirin kotiin myös paljon tsemppiä - ikävä tulee varmasti olemaan kova, eikä se koskaan katoa. Mutta teillä on varmasti ihania muistoja, joihin palata aina suurimman ikävän yllättäessä. Näin mekin teemme kotoa pois muuttaneiden lapsukaisten kohdalla!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kovasti onnitteluista ja tervehdys meiltä molemmilta täältä kaakkoiskulmalta. Matka meni hienosti nukkuen Mintun osalta ja yökin oli rauhaisa uudesta kodista huolimatta. Uni maistui meille molemmille. Tänään Minttu on saanut herkkuaan porsaansuikaleita sekä useamman leikkispurtin. Terassilla käytiin hämmästelemässä sateen ropinaa kattopleksiin :)
Nyt täällä on jonkin sorttiset päivänokoset menossa, Minttu kiipesi sohvalle jalkojen mutkaan ja antautui täysin unille.
t. Minttu ja Anu-palvelija

Viivi kirjoitti...

Onpas ihana kuulla, että alku on ainakin lähtenyt hyvin liikkeelle!

Kovasti silityksiä Minttu-kaunottarelle!