keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Kunniaa ja mainetta

Heti alkuun isoniso kiitos kaikille synttärionnitteluista! Sain juhlapäivän kunniaksi olla ulkona niin kauan kuin halusin ja täytyy sanoa, että kolmen tunnin ulkoilun jälkeen alkoi olla jo sen verran nälkä, että oli pakko luovuttaa! Kyllä unikin maistui. Mutta asiaan.

Pääsiäinen toi meille mainetta ja kunniaa oikein kolminkertaisesti! Sekä Naukulan poppoo, Sirpan ja Kollon sakki että Paavo ja Harmi antoivat meille tämän tunnustuksen. Olemme hämillämme.... olemmeko me näin kauniita?
Ohjeethan ovat nämä: "You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"

Tämä onkin siinä mielessä haasteellinen toteutettava, kun meillä on niin paljon kuvia jo täällä julkaistuna. Kaivelimmekin vähän erilaisia kuvia tuolta meidän nuoruusvuosilta ja tässäpä kolme aika erilaista.

Minä - Viivi ja elämäni ensimmäinen näyttelykeikka Porvoossa syksyllä 2006. Tuomari piti minua hyvin lupaavana pentuna. Olin silloin kahden maan kauneimman abyn keskellä häkkirivistössä: toisella puolella emoni Geri - se kaikista kaunein ja toisella puolella Cher - abypiireissä hyvin tunnettu ja tyrmäävän kaunis lady! Siitä se näyttelyura sitten alkoi, tosin ihan samoihin saavutuksiin en ole näiden häkkinaapureiden kanssa päässyt, eikä se mikään ihme olekaan. Tämä on sitten niitä minun rakkaita lapsuusmuistoja. Tosin tässä olin ekaa joulua viettämässä Ritva-tädin luona eli olin jo muuttanut lapsuuskodistani pois. Vähän vastaava kuva on ollut aikaisemminkin täällä, kun nukumme Paroni-veljeni kanssa peput vastakkain. Nämä hetket ovat vaan niin ihania, että niistä kelpaa julkaista toisenkin kuvan. Ja sitten tietenkin kuva myös Säde-säpsykäisestä - totta kai. Tämä on Säteen niitä ekan kesän ulkoilukeikkoja, kun tytöllä tuntui vain taivas olevan kattona ja maailma avoimena edessä. Sen jälkeen olisi voinut toivoa, että se taivas olisi ollut vähän alemmalla ja tytöltä olisi edes vähän rämäpäisyyttä ja vauhtia otettua pois... Me heitämme haasteella Lulua, Leaa ja Lottaa eli kolme haastetta yhdellä heitolla! Siitä taloudesta kun ei sitä kaunetta todellakaan puutu!

4 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Suloiset kissaneitokaiset! :)

Zepa kirjoitti...

No, ei pääse herra Harmaa sanomaan asiaansa nyt, mikähän täs.

Naukulan Mamma kirjoitti...

On kaunista, on!

Viivi kirjoitti...

Zepa: ne poistetut kommentit saapuivat kuitenkin ilmeisesti alkuperäisinä meidän sihteerin sähköpostiin...?? Toivottavasti ei jatkossa ole ongelmia.