keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Näytelmiä ja poseerausta

Lauantaina mun sihteeri ja Ritva-täti tekivät taas perinteisen yllärinsä... johan siitä edellisestä olikin epäilyttävän pitkä aika. Eli ei muuta kuin katti boxiin ja tien päälle. Paroni-veljeni lähti kyytiin ja siinä sitten automatkalla jurnutin hänelle tästä karmeasta kohtalosta. Suuntana siis Turku ja hotelli - joka oli tosi tylsä mun mielestä. Siinä vaiheessa jo arvasinkin, mitä tuleman piti eli näyttelyhän se sunnuntaina oli ohjelmassa. Ja vielä oikein tuplasti, kun oli tuomarioppilaskin sattunut meidän kohdalla, joten koko homma vietiin läpi kahteen kertaan. Mamin yllätykseksi (luottamus kohdillaan...) käyttäydyin aika rauhallisesti (kohtaloon alistuneena poikkeuksellisesti) ja lisäksi minut valittiin tuomarin parhaaksi, mikä myös yllätti mammin (koskahan on viimeksi katsonut, kuinka kaunis olenkaan??). Paneelissa sitten korat vei isoimman määrän ääniä, liekö äänellään hämännyt tuomarit.. Nooh, hyvä näin. Niin ja ettei vaan liian pienet juhlat olisi olleet, niin sekä minä että Paroni-veljeni valmistuimme Premiereiksi. Olen siis nyt virallisesti GIC/PR Redcheetah's Pouta. Lisäksi erityisesti mamin mielestä oli näyttelyssä ihanaa se, että siellä myös Kuje (eli Säteen silmäterä Inka) teki ensiesiintymisen missikisoihin ja kyllä sen missin kelpaa esiintyäkin - jo oli tytöstä kasvanut kaunis nuori neiti (jonka eka juoksukin alkoi näyttelyn jälkeen!). Eikä ollut muuten vaikea tunnistaa, mistä emopuusta oli omena pudonnut! Kovasti tyttö sai kehuja ja sen verran eka esiintyminen kuitenkin jännitti, että tuomarin parhaan valinnassa tuomari ei uskaltanut Kujetta valita, kun tyttö oli jo sen verran täpinöissään siihen astisista tapahtumista. Mutta lupaava ura tytölle tulossa! Lisäksi meidän seurana oli Columbo eli velipuoleni Tarmo ja Sahrami eli lapsenlapseni (Kaapo, nykyinen Kujeen kaveri). Näyttelykuvat ovat varsin vähissä, joten tällä kertaa näin sanallisesti.

Viime aikoina on täällä normaaliarjen puolella hassuteltu ja kiusattu siihen malliin, että johan te vallan villin kuvan meistä saatte. Kyllä me välillä maltamme poseeratakin, kun sille päälle vaan satumme.

Ensin malli minä - Viivi: Ja perässä tietenkin malli Säde: Mutta koska se hassuttelu ja kiusoittelu kuvaavat ehkä enemmän meidän touhuja, niin seuraavalla kerralla sitten palaamme taas arjen askareihin, joihin sisältyy ehkä ainakin pienessä mittakaavassa tuota kiusoittelua (ainakin palvelijan mielestä).

Näissä tunnelmissa toivotamme kaikille oikein hyvää ja lämpöistä pääsiäisen aikaa! Me saimme kuulla ilouutisen eli lähdemme mummolaan! Automatka tietty erottaa meidät mummon ja papan luksushoidosta, mutta kyllä sen kestää, kun tietää, mitä on tulossa.

7 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Naukulasta tulla tupsahtaa teille tunnustus! Ihan siksi kun olette niin kauniita :)

Paavo ja Harmi kirjoitti...

Meidän blogissa taitaa olla teille sama tunnustus! ;) Mutta kauniita te olette! <3

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Kollokin haluaa ojentaa teille tunnustuksen blogissaan. :)

Viivi kirjoitti...

Ohhoh! Triplatunnustus!!! Tähän palaamme ensi viikolla.

L-L kirjoitti...

Onnittelut näyttelymenestyksestä <3. Aktivoidutteko kevään Pirokin suuntaan?

Viivi kirjoitti...

Kiitos! Pirok jää välistä, Hyvinkäällä seuraavan kerran. Oletteko te Pirokissa?

L-L kirjoitti...

Juu, Pirokkiin mennään molempina päivinä :)