maanantai 8. elokuuta 2011

Poski on POP

Mutta vain vasen poski. Siskoseni Pilvikin sen tietää ja kertoikin teille taannoin tässä postauksessa, jossa aiheena oli 25 asiaa minusta. Poimintana sieltä kohta 9: Ihmisten vasemmat posket soveltuvat tassuttamiseen paljon paremmin kuin oikea. Oikeat posket ovat ihan "PLÄÄH". Tämän täytyy olla jossain tieteellisestikin todistettu.

Näin on, meidän laaja empiirinen tutkimus tukee tätä tieteellistä testausta. Oikea poski ei vaan toimi, näin se on. Ehkä ne ovat väärän mallisia tai jotain, mutta vasen se olla pitää.

5 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Siinäpä saa poski oivaa tassuhoitoa! Ehkä vasen poski ei sitä niin tarvitse?

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Pehmoiset kissantassut - ihanaa! :)

Minni kirjoitti...

Oi kuinka suloista<3 Täällä oltaisiin onnellisia tuollaisesta, mille poskelle vain. Poskitaputtelua tapahtui vain pentuaikana, ei enää:(

Anne ja Proximat kirjoitti...

Oletpa, Viivi, onnistunut kasvattamaan ennakkoluulottoman tyttären! Violalle nimittäin kelpaa molempien poskien lisäksi myös otsa, nenä, leuka, korvat, kaula ja olkapäät -näin vain muutamia ensin alkuun mainitakseni.

Viivi kirjoitti...

Viola <3

Poskihieronta on kyllä tosi kivaa, varsinkin silloin, kun kynnet ovat kohtuumitassa... tämä siis hierottavan näkökulmasta katsottuna.