perjantai 26. elokuuta 2011

Unipaikkoja

Ja jatkoksi sitten puolestaan Säteen unille mäkin voisin esitellä parit unipaikat tai unikuvat. Kesäloma tuo aina uusia tuulia tullessaan ja tällä kertaa ne minun osaltani tulivat unipaikkojen muodossa. En ole aikaisemmin pahemmin perustanut vaatekaapeista muuta kuin hätätilassa (kun mut on jätetty sinne oven taakse, mukamas epähuomiossa.... no, se on oma asiansa). Nyt kesällä kun talossamme oli viilennys kissanihon mielestä ihan liian kovalla ja noilla oli ihan liian ohuet peitot, piti öisin keksiä myös vaihtoehtoisia ratkaisuja. Isukin urheiluvaatehyllystä sai pienellä kuopsutuksella ja vaatteiden uudelleen asettamisella oikein oivan unipaikan. Tänne ei viilennys yltänyt ja lämpöä riitti vaatteiden muodossa. Oikein kiva, ihan kuin olisi teltassa ollut. Toinen sitten mulla harvemmin käytössä ollut on tämä terassilla olevan kiipeilypuun pesäkolo. Silloin S-vauvojen kanssa vietimme siellä aikaa, mutta sitten se on vähän jäänyt. Tänne minut puolestaan kesällä ajoi edellisen unipaikan vastakohta eli liiallinen auringonpaiste. Yritä nyt terassilla suorassa auringonpaisteessa nukkua, kun silmäthän tässä häikäistyy. Pää piiloon vaan ja ei auringonsäteet häikäise, mutta sen sijaan ne lämmittävät ihanasti seinän läpi.

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Auringonsäteet rules! Ja pienet kissamaiset päivänsäteet myös :-) Suloinen pesäpantteri.
Meillä ei onneksi mamma halua koskaan ikinä viilennystä, kun se on vilukissa. Niin että kylmää vetoa ei harrasteta, vaikka Ransun mielestä sitä sais ollakin.

Minni kirjoitti...

Vaihtelunhaluinen Minni nukkuu tuon näköisenä päikkäreitä milloin missäkin kaapissa, jonka oven saa auki. Viime yön mokoma vietti parvekkeella eikä mamman nilkan mutkassa :(.
Nukkuva kissa on suloinen katseltava:)

ella kirjoitti...

Ommuuten hyvät nukkumapaikat ja hieno kiipeilypuu! Saiskohan tommosia kans mustavalkopantterin värisellä kuosilla? Ja mitkähän ois sellaset arug...arguma..argh... perustelut että saisin itellekin ison kiipeilypuun???

Terkuin Unna Tuutikki

Naukulan Mamma kirjoitti...

Söpö mikä söpö! Nukkui tai hereillä. :)