sunnuntai 20. toukokuuta 2012

11 kysymystä ja niihin vastauksia

Saimme Lululta, Lealta ja Lotalta kysymys/vastaus -haasteen. Kiitos siitä siis! Pohdimme tovin ja päätimme yhteistuumin sihteeri-mamin kanssa, että annetaan tällä kertaa Säteen vastata. Minä olen kuitenkin niin usein äänessä, että te olette varmasti jo kyllästyneitä mun aatoksiin. Eli antaa Säteen päästää oman ajatuksensa ja vastauksensa estradille. Suhtaudutaan me niihin sillä varauksella, että kyseessä on todella meidän hassu Säde-höppänä.

1.Mikä on oma ylpeydenaiheesi? Minun pompputaitoni. Emoni mielestä kuulemma osaan ylpeillä myös sillä, kuinka taitavasti osaan ärsyttää emoani, mutta tätä taitoa minä en kyllä tunnista edes omakseni - enhän minä osaa ärsyttää. Lisäksi olen ylpeä siitä, kuinka nopeasti ja kivuttomasti öttiäinen kohtaa loppunsa minun suussani.
2.Mikä kotityö on mielestäsi kaikista kurjin? IMUROINTI, muut eivät pääse saman valovuoden aikajanallekaan.
3.Missä kaupungissa haluaisit vielä joskus asua? Siellä, missä mummo ja pappa asuvat.
4.Tilaatko jotakin aikakausi/sanomalehteä? Jos minulle annettaisiin valtuus, niin iso sanomalehti, jonka sivujen välistä ja väliin on hyvä tehdä hyökkäyksiä.
5.Mikä sai sinut viimeksi hyppimään riemusta? Pieni vihreä olento, jonka mielikuvitukseni sai aikaan eteisen taulun reunalle ja sen riemupompun seurauksena se taulu sitten putosi.
6.Mikä suututti niin, että kirota päräytit? Tuo taulun putoaminen.... Ei taitavan pomppukisun kuulu jäädä kiinni loistohypyistään, saatikka siitä, että omat mielikuvitusolennot saavat aikaan lievää huolimattomuutta...
7.Oletko lukenut jonkin kirjan tai katsonut elokuvan useita kertoja? Mikä kirja/elokuva oli kyseessä? Avara luonto ja sen tipuohjelmat. Pentuna tykkäsin jääkiekosta, mutta sen yli olen jo kasvanut, olen siis aikuistunut.
8.Oletko kieltäytynyt jostakin eettisiin syihin vedoten? Minä en syö suklaata, se ei sovi linjoilleni, jos se nyt voidaan eettiseksi syyksi laskea.
9.Mieti hetki henkilöä jolta sait ensimmäisen suudelman, mikä sana/ajatus tulee ensimmäisenä mieleen? Purr.... mun suuri rakkauteni ja Inkan isä - Pinokkio. Sitä hetkeä en unohda koskaan. Tunnelmat ehkä noi linkin kuvat voivat välittääkin.
10.Minkä lemmikin vielä tahtoisit (kissan lisäksi): oman sähköhiiren, joka jaksaa juosta mua aina karkuun sillein sopivan kiusoittelevasti.
11.Kesä tulee kovaa vauhtia, millaisen haluaisit sen olevan? Paljon öttiäisiä (ei pistäviä), paljon herkullisia heinätupsuja ja ennen kaikkea paljon aurinkoa ja yhdessäoloa emon ja palvelijoiden kanssa.

Kyselyyn kuuluu myös jatko-osa, jossa saa laatia 11 kysymystä ja edelleen lähettää ne 11:sta blogille. Pikaisen blogikierroksen perusteella näyttää nyt siltä, että tämä haaste on aika tehokkaasti kiertänyt jo meidän tuttujen luona. Tämän haasteen saa siis ottaa vastaan kuka vaan ja vaikka näillä samoilla kysymyksillä tai sitten saa kertoa vastaukset ihan mihin vaan haluaa. Ollaan nyt aurinkoisen kesäpäivän kunniaksi hyvinkin joustavia.

2 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Sähköhiiren! Siinäpä hyvä lemmikki :)

L-L kirjoitti...

Oih, Säteen ja Sulhasen pusuttelukuvat ovat ihania näin tauonkin jälkeen katseltuna.

Kiitokset vastauksista.