maanantai 16. kesäkuuta 2008

"Tyttöjen viikonloppu"

Viime viikolla mami lupasi meille oikein luksus tyttöjen viikonlopun. Isukki oli reissussa ja meidän piti tehdä yhdessä kaikkea kivaa: retkeillä ulkona, käydä haistelemassa uusia heinätupsuja, syödä herkkuja, leikkiä kotona kaikkea kivaa ja nukkua yhtenä kasana. Mami lupasi myös käydä shoppailemassa meille jotain uutta kivaa. Teimme myös sopimuksen, että otetaan kivoja valokuvia ulkona meistä nelijalkaisista. Nooh.... mami raahautui perjantaina sieltä töistä kesken päivän kotiin ja kaatui sänkyyn peiton alle ja eipä sieltä juurikaan noussut ennen sunnuntaita puolta päivää. Oli tosi kiva tyttöjen viikonloppu, noista lupauksista toteutui vain se nukkua yhtenä kasana... Sen verran sentään nousi sieltä ylös, että saimme jotain ruuan tapaista kuppiin ja pääsimme ulos siksi hetkeksi, kun mami kasteli ne rehunsa. Lisäksi meillä olisi tarvittu korvatulpat, sen verran kovasti toi mami koko viikonlopun yski ja köhi. Ainiin, sit se sanoi, että sillä on lämpöä. Entäs sitten, mä olisin paljon enemmän huolissani, jos sillä olis ollut pakkasta. Jos siis joku tulee ehdottelemaan kivaa tyttöjen viikonloppua, niin turha luulo, että menen siihen halpaan ja jään innolla odottelemaan sitä. Eipä tarvinnut pitää lupausta siitä valokuvauksestakaan, kun sitä eilen yritettiin. Nyt se höpisee jostain pitkästä viikonlopusta juhannuksen muodossa. Jessus sentään, tietääkö se sitten yhtä päivää pidempää tylsyyttä????

2 kommenttia:

Kuu-Katjaana kirjoitti...

No voi epäonnen kesä, täällä myös viikko vietetty peiton alla. Mutta Chilillä on hubaa, kun se saa metsästää lattioilta löytyneitä nenäliinoja.

Täytyy ajatella, että koska tuli tällainen hieman kylmempi rintama Suomeen, maminne ihan tarkoituksella nosti omaa lämpötilaa jotta se kasassa nukkuminen olisi kaksin verroin mukavampaa.
Tuohan on joka abyn unelma ihminen!

Risu kirjoitti...

Paranemisia ja jaksamisia!