sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Pomppukone

Tarviiko näitä kuvia enempää selittää... muuta kuin se, että juu, ovat vähän epätarkkoja ja "sinne päin", mutta kun ei pysy perässä niin ei oikeasti pysy. Säde rakastaa siis höyhenhuiskaansa ja se saa aikaan tytössä huimia ilmalentoja, tässä vain murto-osan näytteitä niistä. Välillä on vaarassa niitä katti, leikittäjä, kuvaaja, kuin x-määrä tavaroitakin... minusta nyt puhumattakaan...

Joten Täti Monikan sanoja lainaten: On meillä hauska Säpsy, Tuo Säde tyttönen Kun Säde hyppää korkealle, On näky komea. Kas näin hyppää Säpsy Ja Säpsy hyppää näin, Ja näin hyppää Säpsy, Ja Säpsy hyppää näin.

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Säpsy!!! <3 Ihana laulu ja vielä ihanampi hassu kissa. Oikea akrobaatti! Mikä jäntevyys, kesto ja voima! Ihana kaunis kissa.

L-L kirjoitti...

Ihania kuvia kerronnallisen laulun kanssa <3 Juuri näissä kuvissa näkyy kuinka liikunnallinen ja lihaksikas aby on. Suloinen, siloinen ja sutjakka Säpsy.

Ana kirjoitti...

"Invisible skating partner"

Mamma N kirjoitti...

Vau ♥ Nyt ollaan todella vaikuttuneitä Säpsyn taidoista :)

Jenni kirjoitti...

Oi Säpsy, tuutko meille hyppimään? Nyt on löytynyt toinenkin pomppukonekissa. Juuri noin mäkin hypin, ja mitä enemmän katsojia eli ihailijoita, sen parempi.

t. IHASTUNUT POMPPU-CISU

Viivi kirjoitti...

Saila ja L-L: jotenkin tuo laulu tuli heti mieleen... Kiitos, meillä on kotona todellakin atleetti-Säpsy.

Zepa: totta! Melkein kuin ilmakitaran soitto eli luistelua oletetulla partnerilla...

Naukulan Mamma: näkisitte vaan ne hurjimmat hypyt...

Jenni: Meidän neiti tuolla jo kihartelee ripsiään, joten taitaa olla ihastumista täälläkin suunnalla, eikä vain hyppymielessä.. Tosin, hyppykaverin hän tarviis, sais oikeasti purettua energiansa jotenkin.

Sirpa kirjoitti...

Ketteriä hyppyjä! :)

Otto Kulta kirjoitti...

Lihasten leikkiä, upeat säpsähtelyt!