perjantai 21. maaliskuuta 2008

Aurinkoista pääsiäistä

Kaikille oikein paljon kiitoksia pääsiäistoivotuksista, joita on tullut kommenttien kautta. Toi mun sihteeri vaan on ollut lomalla ja sitä kautta nii'in "kiireisenä", ettei ole aikaisemmin mukamas ehtinyt kiittämään toivotuksista ja mikä tärkeämpää, toivottaa teille kaikille takaisin oikein ihanaa ja AURINKOISTA pääsiäistä! Meilläkin päin aurinko näyttäytyi jopa väliaikaisesti, tosin kun kuulin siitä ekan kerran, multa pääsi nauru... Viime aikojen yleisin lausahdus kun on ollut se, että aurinko - mikä se on? Ei sitä ainakaan meillä ole näkynyt...
Mutta siis, tämän niin harvinaisen valoilmiön kunniaksi otimme kaikki aurinkokylpyjä oikein urakalla ja tässä muutamia otoksia niistä. Etuoikeutetusti ensimmäisenä kuvat minusta, intohimoisimmasta auringonpalvojasta.... Ensin vähän massulle aurinkoa, samalla lämpiää näppärästi maidonrippeet tenaville:
Ja sitten myös lämpöä ja aurinkoenergiaa tassuille samalla, kun emo näyttää kunnon venytykset lapsilleen. Ai, mitä se isukki narisee tuolla, että ikkunat likaantuu..?? Sitä vartenhan ne ikkunarätit on, että isukki ottaa ja pesee ikkunat ja lopettaa narinat. Me nautitaan nyt, ja silloin ei sallita mitään vastalauseita!
Sädekin alkaa päästä myös juonesta kiinni.... kiipeilypuu ei ole pelkkä kiipeilypuu, vaan myös auringostanauttimispuu.
Saaga näyttää ensiluokkaisesti mallia siitä, mitä kirjaimellisesti tarkoittaa aurinkokylpy.
Sit vielä minulta taidonnäyte sen suhteen, kuinka naama saa parhaan rusketuksen ilman raitoja ja ryppyjä.
Tietenkin koko perhe koossa taas ja tästä voisi sanoa, että onpas ihania naisia ja paljon "rannalla", kuten erään elokuvan nimi melkein menee.
Ja meidän pikku säheltäjä-Siiri, Siiri osaa nauttia unista samalla teholla kuin valveillaolostakin eli koko ajan täysillä kaikki voimat kohdistaen juuri siihen, mitä on tekemässä.

Ei kommentteja: