lauantai 22. maaliskuuta 2008

Kerrostaloasumista

Meillä on keittiössä sellainen "saarekkeeksi" kutsuttu liesi-pöytä-laatikko-yms. -systeemi. Siinä on myös molemmin puolin sellaisia hassuja pieniä koloja, joissa minäkin tykkäsin pienenä leikkiä ja seurailla tilanteiden kehittymistä. Niin, siis tykkäisin vieläkin, jos vaan mahtuisin sinne muutenkin kuin peruuttamalla (tai menemällä nenä edellä, mutta sitten en juurikaan mitään tilanteita näkisi...). Tenavat ovat myös havainneet samaiset kolot ihan ilman mitään esimerkkiäkään. Saaga tässä päivänä eräänä asettautui ihan taloksi sinne. Jopa niin taloksi, että päätti käyttää yksiötään myös pesutarkoitukseen. Ja aivan varmasti olisi käyttänyt yksiötä myös unitarkoitukseen, ellei....
... niinpä, kukas muukaan kuin Siiri keksi kokeilla, miltä tuntuu olla kakkoskerroksen yksiössä. Ja juu, kukaaan muu kuin Siiri ei keksisi kokeilla yksiöön menemistä sivuttaissuunnassa. Mutta hyvin näytti onnistuvan.
Näin siis meillä, Saaga asustaa ensimmäistä kerrosta ja Siiri toista kerrosta. Kovasti he yrittivät Sädettä huudella kolmanteen kerrokseen, mutta Säde viittasi tassulla moisille jutuille, ei Säteen säteilevä sädekehä olis edes mahtunut tuohon kopperoon...
Niinpä, todellakin kukas muu kuin Siiri... ei sitä kauaa jaksa olla vaan paikallaan ja tehdä huoltotoimenpiteitä. Bileet pystyyn, tuumaa Siiri ja ei kun menoksi. Hei, vähän vauhtia sinne alakertaan, täällä on tylsää!!!
Ja kun vauhtia ei tullut, niin edessä keskittyminen uusiin huimiin seikkailuihin, se on moro ja nähdään taas pian, tuumaa Siiri.
Niin joo, sekin piti sanomani, että viikon 9 kuvakansio on myös avattu. Siellä on näitä samoja otoksia, mutta myös vähän muitakin. Huomenna on muuten suuri juhlapäivä, SSS-joukot täyttävät 2 kuukautta!!! Katkarapuja ja possuja kehiin, kiitos.

Ei kommentteja: