torstai 5. kesäkuuta 2008

Häkkiolennot

Apuaa... meidät on teljetty häkkiin... =) No ei suinkaan. Tähän ikkulautaan viittasinkin taannoin ja tää on meidän lempparipaikka sisällä ollessa. Erityisesti aamuisin tää on ihan yliveto, kun siihen paistaa aurinko niin ihanasti. Tästä paikasta auringossa käydään myös vähän skabaa, koska tuo Sädekin siitä valitettavasti tykkää ihan yhtä paljon kuin minäkin. Otsikon mukaisesti, me muuten näytetään ihan oikeasti joltain ihme olennoilta ton hyttysverkon läpi. Meille on luvattu myös isompi ulkoiluhäkki, jossa saadaan olla ilman valjaita. Odottavan aika vaan on niin kovin pitkä...

Säteellä meni muuten pieni tovi ekoilla kerroilla, että hokasi, miten nämä ikkunat toimii. Tenava meni monesti tuonne ikkunalasien väliin ja kauhea mekkalahan siitä syntyi, kun ikkunalasi oli välissä ja ei päässyt suoraan ulkoilman lähelle. Isukki tykkäs myös siitä kovasti, kun oli juuri pessyt ikkunat ja yks loikkii ikkunaa vasten koko ajan ja sitten se ikkunalasi olikin täynnä sellaisia hassuja kolmionenän muotoisia tahroja...

3 kommenttia:

Fanni kirjoitti...

Ai mut toihan onki kiva paikka ottaa raitista ilmaa! Jos se on sellasta hyttysverkkoo, ni tiiättekö mitä...siihen saa aika helposti reijjän ku vähän kynttä näyttää :) Meijjän pihhaan ilmesty eilen outo kisu...kirjoitinki siitä blogissani... ja nyt mun mami on ihan rakastunut siihe... :)

Viivi kirjoitti...

Joo, ei tuo hyttysverkko ihan jatkuvan kiipeilyn kestävää ole (satunnaisen kyllä...), mutta se on vahvempaa kuin normaalisti. Lisäksi meitä ei jätetä vartioimatta siihen.. pahus soikoon... Meidänkin mami aina lirkuttelee kaikille ohi kulkeville kissoille, mua vähän ärsyttää se.

Fanni kirjoitti...

Juu, just sellanen munki mami on et lirkuttelee kaikille kisuille ja joskus jopa sellaisille haukkuville väärärotuisille! Mihin tää maailma oikeen menee... :)