maanantai 23. kesäkuuta 2008

Tarkka ja tehokas vartiointitiimi ilmoittautuu palvelukseen

Meille ei kutsumattomat tai ei-toivotut vieraat tule ilman, että lupa on meiltä nelijalkaisilta tullut. Tähän ensimmäiseen kuvaan ei voi olla sanomatta sitä niin kovin yleistä lausahdusta:"Täällä vartioin minä!" Mitäs tästä sanotte? Uskaltaisitteko uhmata näin tiukassa ja linjakkaassa vaaninta-asennossa olevaa suurta petoa? Tuon ekan niin kovin kuluneen lausahduksen lisäksi toinen vähintään yhtä kulunut:"Varokaa vihaista kissaa..." Tässä siis on kyse siitä, että jokainen ulko-ovelle yrittävä kulkee ensin tiukan seulan läpi. Ja tässä on puolestaan jo esitarkastus ulko-ovelle mentäessä. Säde asettautui oikein sopivasta ns. etuvartioon teknisen tilan ovelle ja käännyttää jo ihan selvimmät tapaukset matkoihinsa. Jos joku luulee, että aina on joku reitti vapaanaa, niin hah-haa. Myös takapihan portti on tiukan valvonnan alla. Onko tarvetta siis tarkalle ja tehokkaalle vartiointitiimille? Sopimusehdoissa on sitten turha yrittää huijata!

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Hauska tuo toinen kuva ylhäältä! Loistavasti saatu kuvaan kissan venynyt asento!

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Vartiointitiimi Salsa&Chili ilmoittautuu tarkastukselle.
Eli tiimi työskentely sujuu myös sisätiloissa ja ulko-ovelta tulevat kolaukset aiheuttavat tasaisen murahtelun.
Pitää olla ylpeä näistä kodinsuojelijoista!

...en kyllä varmaan ikinä voi muuttaa kerrostaloon, nuohan olisi kokoajan valppaana oven takaa ja seinien takaa tulevien äänien vuoksi :D.

Päivi kirjoitti...

Voi Mami ja Isukki, miten tehokkaasti ja inhimillisesti kotianne vartioidaan. Vaihtaisin heti meidän Securitaksen tähän "tehokaksikkoon". Aurinkoista ja lämmintä kesää teille jokaiselle:)