tiistai 3. kesäkuuta 2008

PäivänSäde ja Mörökölli-Menninkäinen

Kyllä mamilla on hauskaa. Mun sihteerikkö siis on tikahtua nauruunsa, kun keksi mukamas niin osuvan otsikon tälle jutulle. Haa-haa. Toivottavasti noi silmistä valuvat vedet sotkevat ripsivärin oikein kunnolla. Mulla ei ainakaan ole yhtään hauskaa. Tää on taas näitä, että ei mun mielipidettä ikinä kuunnella. Ensin minusta otetaan kuvia ulkona niin, että aurinko paistaa silmiin ja sitten tosta natiaisesta otetaan viimeisen päälle hyvissä olosuhteissa kuvia. Ja mitä sitten, sitten ne laitetaan vielä tänne vertailtavaksi.

Niin, että kukakan on se PäivänSäde ja kukahan on se Mörökölli-Menninkäinen... olipas vaikea kysymys, pitäisköhän ihan äänestää tuloksesta. No myönnettäköön, että oman kauneuteni minä tiedän (ja jo olis aika teidänkin se tietää ja uskoa, vaikka mami näitä omia pilojaan tänne laittaakin), mutta kyllä, kyllä se tuo minun ikioma päivänSäteeni säteilee vähintäänkin yhtä hohdokkaasti kuin se oikea auringonsädekin noissa kuvissa. Vai oletteko eri mieltä?

1 kommentti:

Fanni kirjoitti...

Kyllä Säde säteilee! Ja sinä, sinä kyllä olet aika yrmyn näköinen :) mut se siis johtuu varmaan siitä auringosta. :) Sulle ei varmaan tulla ryppyilee, ku otat ton ilmeen! :) Mäkin haluisin osata tolleen yrmyillä! :)