maanantai 2. helmikuuta 2009

Näyttelykuvia

Lupasin lisää niitä näyttelykuvia. Vaikka me "pääsimmekin" monen näyttelykuvaajan tähtäimeen, niin toistaiseksi mami on löytänyt vain sen edellisessä jutussa olleen Säteen kuvan niiden kuvaajien nettisivuilta. Mutta mami aikoo jatkaa etsintää.

Viittasin myös siihen, että näyttelypäivä meni itse asiassa aika rennosti. Tässä todisteet siitä. Aloitetaan vaikka Säteestä: Säde on nyt viime kerroilla hokannut, että tyynystä on muuksikin kuin vain tyynyksi - sehän toimii oikein näppärästi myös peittona ja umpipesänä. Voitte arvata, että moni ohikulkija kiinnitti tähän liikkuvaan tyynyyn huomioita.

Seuraavaksi on vuorossa Siirin ja Saagan rentous-näyte. Sitä häiritsi vain valokuvaaja-mami, joka ikävästi salamallaan aiheutti noi tosi tyhmän näköiset silmät. Ihan syystäkin kaunotarkaksikon katse on noin syyttävä. Niin, ja pitäähän suurimmasta menestyjästä Saagasta vielä ihan oma kuvakin laittaa näytille: Lopuksi sitten minä, en minäkään turhia stressannut siitä päivästä, vaan vetäisin oikein kunnon vähintäänkin seitsemän tunnin päikkärit!

Ei kommentteja: