sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Abykatse

Niissä näyttelyissä puhutaan monesti sellaista tietynlaisesta "tuhmasta" abykatseesta. Mitä luulette, olisko se jotain tällaista?Vai olisko se kuitenkin enemmän tämmöinen tiukka – määrätietoinen – mutta myös hitusen hellä?Kummasta tykkäätte enemmän?

No, hassuttelut sikseen. H-hetki alkaa lähestyä hurjaa vauhtia ja olo on kyllä sen mukainen! Noi yrittää ottaa mun massusta kuvia, mutta kukapa itseään kunnioittava nainen haluaa todistusaineistoa hetkeltä, jolloin olo on kuin syöttöporsaalla. Juu ei, ei onnistu. Mä joko karkaan kameran nähdessä tai otan järeämmät aseet käyttöön, kuten esim. pieni näykkäisy. Harkitsen vielä, josko yhden kuvan sallisin, mutta en ole vielä ihan varma. Mulle on tehty pesä tuonne saunaan. Lienee tarkoitus, että majoitun siellä sitten vauvojen kanssa. Nooh... palataan siihen sitten myöhemmin, minne lopulta päätin majoittua. Nyt mä lyllerrän taas mahani kanssa tuonne saunatyynyn päälle, siellä kun pystyy edes joten kuten nukkumaan.

2 kommenttia:

Fanni Nöppönen kirjoitti...

Oih,me tykätään molemmista, mut ehkä kuiteen enempi tuosta ylemmästä.

Nemo kirjoitti...

Molemmissa katseissa on sitä jotain, mutta täytyy myöntää, että ylimmässä kuvassa on enemmän sellaista sopivaa villiyttä.