torstai 19. maaliskuuta 2009

Kolmas kerta toden sanoo…

...tässä vaiheessa te varmasti jo voitte pahoin, kun meillä on ilmassa pelkkää hellyyttä ja rakkautta. Nooh, ei sitä passaa lopettaa kesken kaiken, koska oikeutetusti odottavan äidin mieli saattaa ja saa muuttua tuosta noin vain ja hellyyshetket loppuvat kuin seinään. Siksipä vielä oma osio hellyyttä minun ja Säteen välillä.

Näyte numero 1: tuplapoljentaa aamutuimaan – todellinen win-win tilanne.Näyte numero 2: kuinka tenava toimii tyynynä – kerrassaan loistavasti, muuta en voi sanoa.Näyte numero 3: kuinka osoitan rakkauttani – olet sinä vaan ihana tenava, Säde!Näyte numero 4: äiti ja tytär hieman unihiekkaa silmissä – kuin kaksi marjaa.Lopuksi vielä minun "raskaana oleva vaatii isosti hellyyttä" –katseeni & asentoni – toimii aina!Ja kerta kiellon päälle, mitä tässä tapahtuu? Säteelle tuli mitta täyteen hellyyttä ja vaaleanpunaisia ajatuksia.

1 kommentti:

Fanni Nöppönen kirjoitti...

Ootte kyl niin ihqja! siis mun mamin mielestä ootte... :) meillä on nykyisin pääsy kielletty porukoiden makkariin! Höh! Ja se on yksin Tiitin syy, ku se pitää näin keväisin niiiiiiiin kamalaa meteliä varsinkin öisin! mie en tiijä mistä se johtuu, ei minnuun tee toi kevät mitään vaikutusta!