keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

On siis kevät...

... tai siis ainakin melkein ja ehkä otsikkoon olis pitänyt laittaa "oli". Nyt ei taas siltä näytä, mutta emme lannistu tästä takaiskusta, mitä alkuviikko on meille takatalven muodossa tuonnut. Viime sunnuntaina oli kyllä kerrassaan ihana ilma ja me pääsimme terassille lämmittelemään ja aurinkoa ottamaan. Tosin vastuullisena emona olin siellä vain hetken, jottei vauvoille taatusti pääsisi kylmä tulemaan. Säde sen sijaan otti kevätpäivästä kaiken ilon irti ja vielä illallakin oli passissa terassin oven vieressä, josko sinne taas pääsisi. Tosin siinä vaiheessa siellä ei kyllä olis enää niin lämmin ollut. Keskitymme siis taasen Säteeseen ja sen kevätpäiväkuviin Chili-serkun ja Salsan innoittamana (terkut Chilille ja Salsalle, teillä oli ihania aurinkokuvia!!!)
Kyllä oli tytöllä vauhti päällä, kun yritti tipusia jahdata ja siitä se vasta vauhtia saikin, kun huomasi kaikki tippuvat vesipisarat lasien ulkopuolelta, ihan jokaisen perään olis pitänyt päästä. No, nukkuipa sitten sikeästi, kun oli jokusen tunnin tuolla energiaansa purkanut.

1 kommentti:

Kuu-Katjaana kirjoitti...

No täällähän naatiskella myös auringosta, on se vaan niin ihanaa kun se pilkistelee. Meillä on jo kokeilut valjaita ja käyty keväthangella Chilin kanssa. siellä se tärisi ja värisi kylmästä, mutta ei millään olisi malttanut tulla sisään.
Kyllä tuo Säde on sitten saanut ilmettä, on se vaan niin että pienet arvet luo luonnetta ilmeeseen XD.