keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Aurinkosumopaini by meidän tenavat

Pilvi-siskoni & co lanseerasi taannoin aurinkosumopainikisan (mikäs siellä muuten onkaan pistetilanne nyt???). Tässä linkki alkuperäisille kisasivuille.

Toivottavasti ette pahastu, kun meidän tenavat päättivät alkaa vähän matkimaan ja ottivat kisaa tuossa auringonsäteiden lattiaan osoittamassa paikassa. Sääntöjä ei tarvinne kerrata, koska ne on tuolla linkissä niin selvästi kuitenkin kerrottu. Joten pidemmittä puheitta kuvasarja hurjan painin tiimellyksestä. Tämän päivän matsien voittajaksi selvisi viekkaudellaan Viola! Viekkaudellaan siksi, että käytti hieman kyseenalaista keinoa ja ohimennen tassullaan tönäisi rapisevaa hiirtä aiheuttaen sen, että Viljan keskittyminen herpaantui ja asia alkoi kiinnostamaan niin kovin, että Viljan oli pakko mennä katsomaan, mitä asiaa hiirellä oli. Ja kas kummaa, Viola oli valloittanut maton! Mä luulen kyllä, että toiste ei viekkaudella Violakaan tätä kisaa voita. Ja mitä tulee noihin yllämainittuihin sääntöihin, niin kuinkas onkaan Pilvi & co, onko sääntöjen mukainen painiliike tuollainen harhauttaminen? Taitaakin olla, että ottelun lopputulos on ainakin hieman kyseenalainen. No, joka tapauksessa, "ainakin-melkein-voittajalle" suotakaan palstatilaa jokusen kuvan julkaisemiseksi. Viljan ilmekin kertoo, että jotakuta taidettiin vähän huiputtaa… Mutta Vilja sai kaipaamansa lohdun sitten nojailemalla vähän aikaan minua vasten ja samalla taisi tenava miettiä, että NÄIN EI SAA toiste käydä. Myös minä nautin tästä aurinkosumopainimatosta – tosin minun nautinnot taisivat enemmänkin olla sitä, kun nuo painivat tenavat välillä sopivasta pöksähtivät päin mun peppua… tietänette, mitä tarkoitan. Krr – kaikki komeat kollit, taas olis ovet avoinna.. Nooh, ettei jää liian tuhma mielikuva, kyllä mä siitä auringostakin tykkäsin. Niin, huomioikaa auringonkunniaksi (joopajoo) tullut pieni mesipisarakin suupielessä… Ja että kaikille jää hyvä mieli, lepäsimme sitten yhdessä kukin omalla tavallamme aurinkosumopainimatolla.

1 kommentti:

Karvalapset kirjoitti...

Viva Viola! Mind over muscle!!! Niin sitä pitää!

Meillä on pistetilanteet vähän jäissä, kun ei ole painimattoa aikoihin näkynyt missään. Treeniä on pidetty yllä, mutta ei se oikein palkitse ilman kunnon turnajaisia. Morris jo googletti männäpäivänä kämppiä etelän auringon alta, mutta ei löytynyt sopivaa, jossa olis valmiina hehtaarin ulkotarha. :(

Muutenkin on aika mennyt niissä luonnontieteen kenttätutkimuksissa. Että painimatsit on jääneet vähemmälle. Mutta hienoa nähdä, että nuori polvi jatkaa jaloa lajia ja kehittää sitä entisestään. :)