maanantai 10. elokuuta 2009

Unista porukkaa

Jotenkin meidän kuvat keskittyvät nykyään enemmän tai vähemmän nukkumiseen - mikä ei tietenkään ole huono asia, koska nukkuminenhan on ihanaa. Kootuista kesälomakuvista poimitut otokset jatkuvat ja tässä näytteet kesäloman päivänokosista. Ensin Säde näyttää, kuinka ihmismummolan kukkapöydän auringonsäteiden alla on niin ihana pötkötellä. Mummolle lisäpisteet siitä, kuinka hän jo valmiiksi tyhjentää kukkapöydän kaiken maailman kipoista ja koristeista, jotta meillä on riittävästi tilaa ottaa aurinkokylpyjä ja pääsemme nauttimaan siitä heti.

Ja sitten uninäyte by Viivi. Isukki oli taas valveutunut ja teki kuuman päivän nokosia varten minulle ihan oman teltan. Mami jotain mutisi, että hänen paikkansa on viety, mutta käsittääkseni hänen paikkansa oli ennen tätä marjapuskassa ja koska minun telttani ei todellakaan ollut marjapuskan alla, niin ihan turhia taas kitisi.

No, jottei mene liian uniseksi, niin tässä vielä öttiäissaalistuskuva ja näyte siitä, että kyllä se mammakin vielä jaksaa! Säde kun on ollut vakaasti sitä mieltä, että ei musta enää ole saalistushommiin. Kuva ei nyt tee tietenkään täysin oikeutta, koska kuvaaja oli taas ihan liian hidas ja myöhästyi korkeimmasta hypystä. Kylläpä maistui makealle!

Ei kommentteja: