sunnuntai 30. joulukuuta 2007

Joulukinkkua 500 gramman verran

Terve taasen ja terveisiä masulta sekä masuasuk(e)ilta! Sain sihteerini eli mamini takaisin koneen ääreen ja voin taas kertoilla kuulumisia. Ensiksikin mami ja isukki välittävät terveiset isommilta kisuilta eli Etelä-Afrikan kissaeläimiltä. Seuraavaan päivitykseen on luvassa pari kuvaa niistäkin, aika petoja, etten sanoisi =). Vähän mä olin kyllä mustis, kun katsoin mamin ihailevaa katsetta esim. gepardien suuntaan... mutta palataan näihin vähän myöhemmin.

Niin, miten minun jouluni meni? Se meni kerrassaan loistavasti Ritva-tädin hoivassa ja siellä oli niin hyvää ruokaa, että mun paino nousi kahdessa viikossa 500 grammaa. Miettikääs itse kukin, minkä verran olis pitänyt kinkkua napaan vetää, että oma paino olisi siinä ajassa noussut noin 18 prosenttia? Painoni masuni kanssa on nyt siis 3,3 kg ja se on siis lisääntynyt Pacon vierailun jälkeen kilolla, ei hassumpi saavutus! Joulun aikaan silmänikin on jo parantunut, mutta kyllä se silmälääkärillä käynnin vaati ja uudet tipat. Mutta onneksi muuten kaikki oli silmässä ok.

Joulun aikaan näin myös pitkästä aikaa Paroni-veljeni. Tosin aika ei ollut kullannut muistoja, vaan pyyhkinyt ne ihan kokonaan pois. Eli ei me enää löydetty sitä yhteistä säveltä.... ihan kaikkea tarina ei kerro, mutta vähän mä ärhentelin Paronille... Ritva-tädillä oli myös suloiset kaksi pientä karvapalloa, jotenkin minulle tuli sellainen olo, että yhtä suloisia karvapalloja on tuolla mun masussa kasvamassa.

Vuosi sitten isukin ja mamin joululoman jälkeen mä olin ensiksi ihan mökönä, mutta tällä kertaa mulla oli ollut kuitenkin niin kova ikävä, että kehräykseksi ja hellyttelyksihän se meni, vaikka aikeissa olikin ensin vähän osoittaa mieltä siitä, että mä en päässyt mukaan.

Tässä vielä pari kuvaa mun masusta, joka siis alkaa pömpöttämään jo aika kivasti!


Oikein mukavaa vuoden vaihdetta teille kaikille ja palataan taas masun kasvukuviin.

Rakkaalle Pilvi-siskolle erityisterveiset, olet mielessäni joka ikinen päivä!

2 kommenttia:

Perdita kirjoitti...

Oikein ihanaa alkavaa vuotta! Ja hyvää loppuodotusta ihanalle Viiville!

Karvalapset kirjoitti...

Kiitos Viivi-sisko muistamisesta :)

Toimittaisitko pienille vatsanpotkijoille pehmeät tassutukset tädiltä.

Terveisin, Pilvi ^..^