maanantai 11. elokuuta 2008

Elävä näyte DVD:n sisällöstä

Meidän palvelusväki tykkää katsella paljon luontoaiheisia dokumentteja yms. No, meillä on sitten jotain asiaan liittyviä dvd-levyjäkin. Mutta johan me olimme palvelusväen kanssa ihmeissämme, kun tässä eräänä iltana dvd-levyn sisältö heräsi henkiin ja esitteli ihan livenä, mitä tuleman pitään. Ja tässä tapauksessa vielä kaksi levyä kerrallaan: Wild cats and Baby animals. Sieltä se otus levykotelon sisältä yllättäen tupsahti meitä katselemaan. Onko teille käynyt koskaan näin? Kyllä eläinmaailma on ihmeellistä... Miten tarina päättyi? Demoversio hävisi paikalta yhtä salakavalasti takavasemmalle mitä oli etuoikealta tullut esille.

PS. Pahoittelemme kuvan heikkoa laatua. Hämmästys oli vaan niin suuri, että siihen hätään oli kännykkäkamera ainoa, mikä ehdittiin hakea paikalle.

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Siis uskomatonta??!! Voisiko Mami kertoa, että mistä ihmeen kaupasta nuo eläinaiheiset DVD:t on ostettu? Meidänkin hyllyyn mahtuisi oikein hyvin tuollainen söpö yllätys:) Ihana!

Virve kirjoitti...

Mistä kaupasta saa tuollaisia kaupan päällisiä dvd levyjen mukaan!! Kertokaa heti!

Viivi kirjoitti...

=) Kuulkaas, se oli joulupukki, joka tuo dvd-levyt isukille toi, joten ei muuta kuin Korvatunturille kirjettä kirjoittamaan! Niin, ja muistakaakin olla myös kilttinä, muuten voi "kaupanpäälliset" jäädä tulematta...