perjantai 8. elokuuta 2008

Viidakonvalloittaja Säde ja auringonlaskun ihailija Viivi

Ison veden lisäksi Säde pääsi tutustumaan viidakkoon. Tai tällä nimellä hän sitä heinikkoa kutsui. Se oli jotenkin vaan niin sinnikästä ruohikkoa, että siitä olikin Säteelle haastetta toviksi. Tosin siellä viidakon keskellä oli myös kiva pieni muurahaispesä, joka sai kummasti eloa Säteen taputellessa pesän kattoa vähän uuteen uskoon. Tässä ne ensi hetket, kun Säde tajusi jääneensä viidakkonsa vangiksi. Säde on sylissä välillä sellainen luikertelija ja saippuapala ja samaa taktiikkaa hän alkoi soveltaa viidakkoonkin. Tassut erisuuntiin, kroppa mutkalle ja kierteelle, pää kenoon ja sisukkaasti vaan eteenpäin. Jo alkoi viidakkokin väistymään. Ja viimeistään tällä keinolla viidakko alkoi taipumaan ja hellittämään otetta ihan lopullisesti. Haista itte - tuumas Säde. Hikisen ja hurjan urakan jälkeen Säde ottikin vielä kerran järeät aseet käyttöön ja päätti kirjaimellisesti selättää viidakon, jottei se ala uhittelemaan enää uudestaan. Ja taas kerran, Säde voitti ja kaataen valloitti viidakon ihan niin kuin valloitti vedenkin. Minä Jane - missä Tarzan? Entä se iltaohjelma? Meidän sviitissä oli täydellinen ikkunalauta mm. pihatapahtumien tarkasteluun ja ilta/yö-öttiäisten vahtaamiseen. Ja mitä minä tässä näenkään - koko kuvan väritys sen ehkä kertookin... Tällaista näkymää ei kotipihasta valitettavasti pääse kokemaan. Tämä kuva kertonee kaiken minunkin silmien hämmästyksestä. Vähemmästäkin hiljenee, suorastaan mykistyy tämän kauneuden edessä. Ei ihme, että mami ja isukki ovat kerta toisensa jälkeen todenneet, että tämä mökki on sekä täydellinen että täydellisellä paikalla.

Kesälomajorinat loppuu sitten tähän ja palaamme normaaliin arkielämän raportointiin. Nyt kuitenkin kaikille ensin oikein ihanaa viikonloppua.

5 kommenttia:

Virve kirjoitti...

Wau mikä maisema! Jos tuo ei mykistä niin ei sitten mikään! Kyllä teidän kelpaa mökkeillä..

Risu kirjoitti...

Hieno oli uusi kamera, mutta kuvaajalla on HIENO SILMÄ: upeasti tallensit tunnelmia!

Täällä sateisen tuhruisessa koleudessa on haikean ihanaa upota niihin harvoihin kesän kauniisiin päiviin ja iltoihin. Teidän vierailunne juhlisti paria sellaista!

Mukavaa viikonloppua sinnekin!

Viivi kirjoitti...

Ne on juuri ne parhaat kesämuistot, joilla tällaisen syksyisen elokuun jaksaa... mutta jaksaako ensi kesään saakka... se onkin sitten jo ihan eri asia =)

Koskas muuten tänne päin toisi siipan auto muitakin kuin vain siipan?

Risu kirjoitti...

Kiitos kysymästä, sitten syssymmällä varmaan taas suuren kaupungin valot kutsuvat. Kolmen päivän visiitti tehtiin viime viikolla, mutta silloin mentiin nuorison ehdoilla (sukulointia, shoppailua , High School Musicalia...)

Kyllä me jaksetaan ensi kesään saakka, kunhan keksitään kivoja asioita pätkäisemään arkea eikä pidetä ikävää! Peruna kerrallaan.

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Hei Säde on Viidakkokissa ja serkkutyttö Chili on rämeikkökissa :D...siitä sitten tuonnempana...