torstai 28. elokuuta 2008

Synttäripäivä

Tänään on meidän blongin 1-vuotis syntymäpäivä! Niin se vuosi vaan vierähtää. Tasan vuosi sitten sihteerini mami julkaisi ensimmäiset jutut tänne ja sen jälkeen niitä on tullut 141 kappaletta tämän juhla-jutun lisäksi. Kävijöitä reipas 5100. Paljon on vuoteen mahtunut tapahtumia: näyttelyura on lähtenyt käyntiin, kotona olen touhunnut paljon, minulla oli hothot treffit komean Pacon kanssa ja siitä seurasi kolme maailman ihaninta lapsukaista: Siiri, Säde ja Saaga. Lapsukaisten kehitystä oli hienoa seurata ja sitä seurattiinkin aika tiivisti näin blogin välityksellä. Mutta lapset kasvoivat ja Siiri ja Saaga "lensivät" pesästä pois, onneksi ei kuitenkaan kovin kauaksi ja saivat lisäksi jatkaa yhdessä oloaan. Kesän mittaan ovat myös lapset käyneet tutustumassa näyttelymaailman ihmeellisyyksiin ja meillä kotona taas on jatkettu normaalielämää kahden kisulin voimin. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita kyllä riittää jatkossakin, kiitos adhd-Säteen.

Miten tästä eteenpäin? Me tarkastelemme blogia tiukan seulan läpi ja mietimme, miten tätä voisi kehittää. Alla olevat kuvat sen tiukan pohdinnan ehkä välittävätkin, tulemme ihan ruutuun kiinni tutkiskelemaan. Mutta myös toiveita otetaan vastaan.

3 kommenttia:

Sanna ja Fanni Nöppönen kirjoitti...

nuuh, nuuh... nuo nenut on niiin nuuh, inania! Pus!

Virve kirjoitti...

Suuret tassutukset! On ollut kyllä aivan ihanaa lukea kaksikon puuhista. :) Toiset kun ovat vielä aivan tyrmäävän kauniita! *huoh*

Risu kirjoitti...

Juhlan paikka!