maanantai 14. tammikuuta 2008

Kunnianosoitus

Mä sain Perditan jengiltä tällaisen!!! Ihan uskomattoman hieno juttu ja piristys erityisesti mamille aina niin ankeaan maanantai-aamuun..


Tän toimintaohjeet ovat tässä:
Palkinnon saa jakaa eteenpäin kymmenelle henkilölle, joiden blogit tuovat iloa ja inspiraatiota ja saavat olon tuntumaan mukavaksi blogimaassa. Valituille voi jättää kommenttilaatikkoon viestin asiasta.
(The award rules say: “Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times.”


Minä en tätä jaa kymmenelle, vaan tarkkaan ja harkitusti valitulle porukalle ja jätän loput odottamaan... =) . Lisäksi otan ehkä vähän erilaisen kannan kommentteihin.
Eli ensimmäisenä kiitos ja kiitos samoin:
http://www.kissanpaivia.com/perditanjengi/ : jos joku, niin tän porukan palvelusväki jaksaa ja ei voi kuin kadehtia sitä aktiviteettien määrää, mitä jengille tarjotaan ja kuinka palvelusväki jaksaa myös jakaa kuulumiset niin aktiivisesti! Jos hylätyt kissat saisivat joskus kokea murto-osankin tästä huolenpidosta...

http://karvalapset.blogspot.com/: rakas Pilvi-sisko, suuri taistelija ja suuri voittaja, monelle palvelusväen edustajallekin esimerkki, jollaista ei toista löydy! Ihan pienistä ei kannata valittaa, saatikka lannistua. Upeaa, että neljä pientä lapsukaista on kasvamassa ja sitä kautta levittämässä "Pilviluonnetta" eteenpäin.

http://tassunjalki.blogspot.com/: Pilvi-siskon tukijoukko, jonka toisista välittämisen ja rakkauden kissoja kohtaan voi aistia kauempaakin. Juuri eilenkin saimme sen kokea puhelimen välityksellä, kokemusten jakaminen rauhoitti!

http://www.starstrucks.net/: ei varsinaisesti blogi (sallittaneen....), mutta loikka venäjänsinisten puolelle. Aku-serkun kasvatuskoti, jossa Akun pieni tyttö saa parhaillaan ensieväät elämänsä taipaleelle. Tätä kautta on pieni liekki alkanut Akun myötä kytemään myös venäjänsinisten suuntaan...

sivusto "Redcheetah's" : pientä painetta... sitä odotetaan...

Viisi huomionosoitusta jää siis vielä odottamaan... tarkkailemme aktiivisesti, kuka ne ansaitsee... =)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos huomionosoituksesta Starstruck-kissalan suuntaan. Yhdyn Perditan mielipiteeseen siitä, että Viivin blogi on yksi Suomen viihdyttävimpiä kissablogeja! Jatkoa toivotaan!

Karvalapset kirjoitti...

Kunnianosoituksesta kiittäen, Karvalapset :)