keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Tämä punnitus..

.. siitä punnituksesta ei siis näköjään pääse eroon, joten on vain sopeuduttava tilanteeseen. Kuten kaikki näette, niin valvon hyvinhyvin tarkkaan prosessin kulkua ja sitä, että mami varmasti äärimmäisellä varovaisuudella käsittelee lapsiani ja palauttaa heidät välittömästi minulle toimituksen jälkeen.

Seuraavaksi vielä kunnon poseerauskuvat kaikista vaakalta, esimerkillisen kauniisti osaavat kyllä olla vaakalla. Toisaalta, se on ihan luonnollista, koska kyseessä ovat minun äärimmäisen kiltit lapseni. No okei, jos ollaan ihan rehellisiä, niin lapsosten huomio taitaa täysin kiinnittyä siihen puhdistusaineen hajuun, joka vaakasta lähtee... Mutta ainahan saa toivoa kilttejä ja kuuliaisia lapsia:
Sisu on ensimmäisen viikon aikana tuplannut painonsa ja vauhti sen kuin kiihtyy. Onnea vaan mamille sitten, kun hänen vuoronsa tulee ruokkia tätä ahmattia! Simba ja Saaga ovat tulleet maltillisemmin, keskimäärin 10 gramman vuorokausikasvulla. Lapseni täyttivät siis tänä aamuna viikon! Onnittelut heille siitä. Viikko sitten näihin aikoihin oli hyvin erilaiset tunnelmat, nythän tää imetyskin menee jo ihan rutiinilla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Äkkiä se viikko on vierähtänyt ja pikkuiset ovat silmissä kasvaneet.
Rapsutuksia ihanalle Viiville ja suloisille ipanoille.

Risu kirjoitti...

Kyllä tämä blogi on OIKEESTI hyvä juttu!
Täällä on niin kiva seurata teidän touhujanne melkein livenä!

Hienosti olette kaikki hommanne hoitaneet- olette onnen ansainneet!