maanantai 14. tammikuuta 2008

Valmiuden testaus

Päätin viikonloppuna testata huoltojoukkojen valmiustasoa... Aloin lauantaina vähän tiputtelemaan tuolta peräpäästä ja jatkoin sunnuntaina sitä niin, että sitten piti jo kutsua apuja paikalle. Ritva-tädin mukaantulo jo rauhoitti tuota lähintä huoltajaa ja kiitos myös Pilvi-siskon lähipiirille, vastaavat jaetut kokemukset estivät kauhukuvien valtaamisyrityksiä!

Testauksen tulos oli siis se, että valmiustaso on kohdillaan ja itse asiassa vähän turhankin kohdillaan näin jälkikäteen ajatellen... Se kuumeen mittaus oli kirjaimellisesti ihan pepusta. Mutta ilmeisestikin vähän niin kuin kerjäsin sitä (toim. huom. kuumetta ei onneksi ollut). Lisäksi kuulin sellaisia lausahduksia kuin "tulppa peppuun" ja "jalat ristissä istuminen". En ehkä välttämättä haluakaan tietää, mitä ne tarkoittavat, mutta eilen jätin kyllä hyppimiset vähän vähemmälle, josko se auttaisi.

Seuraavaan päivitykseen tulee kuvakooste erilaisista nukkumisasennoista silloin, kun masu on päässyt paisumaan. Tässä esimakua siitä, kuinka rennosti voi ottaa.

Ei kommentteja: