keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Tunnelmat ensimmäisenä iltana

Pienten pentusten ensimmäinen päivä on kääntymässä iltaan. Viivi hoitaa lapsosiaan suurella rakkaudella ja pentujen punnitseminen onkin vähän haasteellista, sen verran nopsasti emo hakee lapsensa pois vaa'alta. Neljättä ei tosiaankaan tullut, eli masu vaan vähän hämäili ja hyvä niin... Viivi on meinaan aikas "hoikassa" kunnossa näin raskauskilojen karistua alle vuorokaudessa. Onneksi ruoka maistuu tuoreelle emolle erittäin hyvin, samoin vesi.

Karvalasten serkkujoukko: tuhannet kiitokset ihanasta yllätyksestä! Voimme kuvitella, että pentujen ollessa juuri tuossa iässä toivoisi ajan pysähtyvän... Erityisesti hilpeyttä aiheutti se verhon vetoleikki =) Mutta kaikkinensa, jo ne on lumoavia otuksia niin vastasyntyneinä kuin vähän isompinakin. Ihania serkku-herkkuja meillä, olisipa mukava nähdä. Lämpimät rapsutukset myös Pilville, sinulla on erittäin kauniita nuorukaisia siellä.

Tässä neljä kuvaa tältä päivältä... voi sitä äitiyden onnea, kun katsoo Viiviä pienten lasten kanssa.
Näiden kuvien myötä myös erityisrakkaat ja lämpimät terveiset lasten isälle eli Pacolle, teitte hienoja lapsia Viivin kanssa ja uskomme, että pentujen aikanaan esiintulevan luonteen myötä tämä mielipide vain vahvistuu!

5 kommenttia:

Risu kirjoitti...

Täällä me hihkutaan onnitteluja, kuuletteko! ONNEAONNEAONNEA!

Olipa ihanaa kuulla, että kaikki sujui hienosti!

Jos kuvissa noin söpöjä, millaisia mahtavatkaan olla livenä!

Viivikin on varmasti onnesta ymmyrkäisenä!

Anonyymi kirjoitti...

Voi sentään, ei voi olla noin ihania pikkuisia!!

Onnea vielä kerran!

Anonyymi kirjoitti...

Yk-sin-ker-tai-ses-ti ihania pikkuisia!

Outi kirjoitti...

Voi suloisuutta! Ihastuttavia pieniä kissan alkuja. Oikein paljon onnea!

Pia kirjoitti...

Näyttävät aika hyvän värisiltä. Tietysti ei tiedä vääristääkö kamera minkä verran, mutta ainakin kun tietää että Viivi on oikeastikin hyvän värinen niin veikkaan että noista tulee tosi lämpimän värisiä.