keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Ne syntyi sittenkin!

Pitkällisen ja tuskastuttavan odottelun jälkeen maha alkoi sittenkin jakaantumaan. Pikaisesti päivitys Viivin väsyneeltä, mutta onnelliselta mamilta kaikille hengessä mukana eläneille (kiitos!!!) nyt ja yritän tänään vielä laittaa pari kuvaakin tänne.

Eli tapahtumat alkoivat viime yönä klo 02.00 armottomalla valituksella ja siitä reilun tunnin päästä myös työnnöillä. 23.1.2008 klo 03.38 näki päivänvalon Viivin esikoinen, punainen poika painoltaan 91 grammaa. Alku oli vähän tahmeaa, mutta kyllä se liikekin alkoi siitä löytyä pikku hiljaa pienen nuoleskelun ja tönimisen jälkeen.

Sitten alkoi odottelu ja odottelu ja odottelu....Tässä vaiheessa selvästikin aseteltiin syntymäjärjestystä uusiksi ja vasta 06.45 tuli seuraavat isommat supistukset ja työnnöt perään ja klo 07.00 putkahti todella terhakka riistapoika, myös 91 gramman painoinen.

Ja pian perään klo 07.35 tupsahti käytännössä ilman ennakkovaroitusta beige tyttö, syntymäpainoltaan 85 grammaa (tosin vaaka kertoi ensin lukeman 63 g ja se vähän säikäytti... onneksi huomasimme pienen miinusmerkkisen lähtöpainon). Myös tytteli oli heti tosi terhakka ja mönki nisälle velipoikien seuraksi.

Eli meillä on väritrio: punainen - riista - beige!!! Ja mikä herttaista, punainen esikoinen kävi heti miten tervehtimässä molemmat myöhemmin tulleet sisarukset.

Kaikkinensa synnytys meni hyvin. Viivi ei oikein vaan hokannut istukan perimmäistä tarkoitusta synnytyksen jälkeen, eikä myöskään sitä, mitä napanuoralle piti tehdä. Mami auttoi napanuoran nyrhimisessä, istukat mamikin jätti rauhaan... Myös isukki oli ansiokkaasti mukana synnytyksessä ja suurkiitos Ritvalle henkisestä ja muustakin tuesta ja avusta!

Nyt uusi perhe lepäilee synnytyspesässään ja näky on jotain sanoin kuvaamatonta ja vangitsevaa. Viivin elkeet ovat vielä vähän sellaiset, että siellä saattaa olla yksi tulokas vielä, mutta voi ne olla jälkisupistuksiakin. Kaikkinensa on erittäin rauhassa ja hoitaa todella antaumuksella pikkuisiaan.

Mami lähtee kartuttamaan puolen tunnin yöunisaldoa ja palaa linjalle illan suussa!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea monta sataa grammaa triplaperheenlisäyksen johdosta! Arvaukset meni vähän pieleen (4 vs. 3).
Olikos se niin että isä oli punainen ja Viivi-äiti riista? En ole niin perillä abinoiden värimaailmasta, itselläni kun on aina vain niitä sinisiä...

Karvalapset kirjoitti...

Tuhansittain onnitteluja Viivi!!! Hienoa, että kaikki on mennyt niin kuin kuuluukin :)
Pehmeääkin pehmeämmät tassutukset pienokaisille täältä koko porukalta!

PS-Serkkulapsilla on blogissa teille ylläri ;D

Viivi kirjoitti...

Kiitos paljon onnitteluista ja Katja muisti aivan oikein, pentujen isä Paco on punainen ja Viivi on riista.

Karvalasten ylläri oli ihan superihana!!!

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea ja tuhannet tassutukset meidän koko jengiltä!!
Varmasti väri trio on aivan liian suloinen..

Pia kirjoitti...

Onnittelut pennuista

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Paljon onnitteluja täältä koko poppoolle, aivan ihastuttava värisuora!

HappyDays kirjoitti...

Paljon OnnenPäiviä !

T. Anu