keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Hassuja ilmeitä tai eleitä

Rapatessa roiskuu ja tekevälle sattuu. Näitähän riittää. Myös kissatenavien ilmeitä riittää joka lähtöön. Kaikkein parhaita noi palvelijat eivät ikinä saa ikuistettua, mutta valitsin tähän kuitenkin muutamia ihan hauskoja ja/tai kuvaavia. Mielikuvitusta saa käyttää siihen, mitä kaikkea tilanteeseen voi liittyä, mutta vähän kuitenkin myös valmista esittelytekstiä.

Jäiköhän joku itse teosta kiinni??? Ei Säde ainakaan, muuten vaan syyllisen näköisenä luimistelee heinätupsun vieressä.. Mä tiedän ja myös tenavani tietätävät, että tämä tupsu ei ole tarkoitettu syötäväksi (tai ainakaan tuhottavaksi), mutta kun se vetää kuin magneetti puoleensa...
Ja sitten leikintiimellystä. Saaga on monessa tilanteessa ottanut eräänlaisen laumanjohtajan roolin ja tässäkin Siiri saa tuntea sen, kuinka Saaga omii lelun. Se on kuules Siiri niin, että sinä olet siinä mun tassujen alla ja pysyt siinä, kun minä leikin tällä, näin tuumasi Saaga tässä kuvassa.
Ja kuka uskaltaa tulla haastamaan minut? Minä suuri ja pelottava peto!
Moni meillä käynyt on sanonut, että Saagasta tulee mieleen leijonanpentu. Luonnetta kyllä löytyy tarvittaessa, vaikkei se puoli luonteesta olekaan aina esillä.
Kyllä mä sulle leijonanpennun näytän - plääh! Mä olen kuulkas ihan aito aby! Voiko sen enää suoremmin kuvata omalla ilmeellään, mitä mieltä joku on vertauksista leijonanpentuun? Johan siitä nyt pitääkin loukkaantua, samaa mieltä olen minä. En minäkään noita leijonanpennuksi kutsuvia ihmisiä ole apinaan verrannut..
Tästä kuvasta voisi todeta sen, että mistä saa parhaat aurinkolasit kissanpennuille? Niin ihana kuin auringonlämpö onkin, niin kyllä se vaan käy silmiin.
Voiko tassua enää enemmän antaumuksella pestä? Kenties voi, mutta kyllä tästäkin tulee puhdasta jälkeä.

2 kommenttia:

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Selkeät tilannekuvat ovat kyllä kaikista ihanimpia, eteenkin tuo Säteen hölmistynyt ilme ja Sagan sekä Siirin sähellys :D!

Perdita kirjoitti...

Aivan ihania pikkuisia veitikoita! Kyllä toiset osaavat.. :)