perjantai 25. huhtikuuta 2008

Valmistautuminen Säteen ensimmäiseen ulkoiluun

Mami ei sitten ottanut opiksi minun ulkoilun harjoittelemisesta. Mä muistan ihan varmasti hänen sanoneen silloin, että parempi olisi ollut laittaa vaan valjaat päälle ja kisuli ulos, niin toinen uusi juttu eli valjaat olis ainakin unohtuneet ja niihin olis opittu kerralla. Näin se on. Muistan itsekin sen, kun ne valjaat nakattiin niskaan sisällä, niin kiukku ja rodeohan siitä syntyi. Mutta ulos päästyä se oli kuin normaalijuttu ja ne valjaat kuului kuvioon ihan itsestään selvyytenä.

Teki sitten puheidensa vastaisesti kuitenkin niin, että puki mun ekat valjaat Säteelle ja sisällä. Yritin kyllä varoittaa, mutta yllättäen ei taas kuunneltu. Tässä on pieni videopätkä Säteen totuttelusta valjaisiin. Kuten näette, niin ensin emon läsnäolo rauhoittaa, mutta kohta ollaan jo niin isoa tyttöä, että tassusta tulee, jos yrittää mennä neuvomaan...


No, loppujen lopuksi hienosti Säde suhtautui valjaisiin, niinhän jokainen lapsestaan ylpeä emo ja mami sanoo. Onneksi sentään toi mami uskoi kerrasta ja seuraavan kerran valjaat puettiin päälle vasta oikeasti ulos mentäessä. Mutta siitä sitten ensi kerralla.

Sisävaljastelun jälkeen maistui sitten kimppaunet kiipeilypuussa ja samalla kerroin Säteelle muutamia perustavaa laatua olevia ohjeita käyttäytymisestä ulkona (kuten kukkapenkki on paras pissapaikka ja naapurissa on kaksi konsulttikollia, joita pitää tasaisin väliajoin käydä kouluttamassa esim. tassulla läimäisten, niin pysyvät ruodussa...).

6 kommenttia:

Fanni kirjoitti...

Hih, mitä on konsulttikollit? :) Mie en oo kuullutkaa sellaisista!

Viivi kirjoitti...

=) Konsulttikollit ovat kolleja, joilla on kovasti kyllä neuvoja, mutta jotka eivät kuitenkaan "teknisistä" puutteista johtuen pysty näyttämään/tekemään sitä tiettyä suoritusta...

Fanni kirjoitti...

ai juu, nyt mie hokasin :D

Kuu-Katjaana kirjoitti...

Tuon video taustalle olisi sopinut Queenin "we will rock you" tai vaihtoehtoisesti jotain intialaista käärmeenlumontamusiikkia *hi-hi-hi*.
Näin se eka kerta meilläkin meni!

Karvalapset kirjoitti...

Höh! Sehän breikkaa!

T:Pilvi

Gorecki kirjoitti...

Hih, tuo valjastaisteluvideo on aivan mahtava :)