sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Siirin ja Saagan oma pesä on kiva..

Kerroinkin teille jo viimeksi, että meille tuotiin "lainaan" Siirin ja Saagan tuleva uusi pesäkori. Se osoittautui jo mun ekalla ensitestauksella hyvinkin toimivaksi ja tykästyin siihen oitis. Niinhän siinä kävi, että kun peppuni siitä pesästä ylös nostin, niin vakka löysi taas kantensa, niin Siiri ja Saagakin pesänsä.
Hyvin siis osasivat omansa ottaa. Myös he totesivat vähintään yhtä nopeasti, että kiitos, kyllä kelpaa ja kun ekat unet maistui näin makoisalle, niin miksi ei maistuisi jatkossakin.
Säde sen sijaan ei eilen illalla vielä oikein osannut päättää, tykkääkö enemmän Siirin ja Saagan pesästä vai tuosta meidän vanhasta puukopasta, joka meillä on pesän virkaa toimittanut (ja hyvin onkin toimittanut). Näin ollen Säde päätti vähän niinkuin koenukkua molempia ja vielä yhtaikaa.
Nyt tietenkin joku voi heittää kysymyksen ilmaan, että miksikäs Saaga nukkuu tuossa meidän vanhassa, jos uusi oma pesä mukamas nii'in ihana oli.. No siihen löytyy kyllä syy. Siiri meinaan otti aikas rehvakkaan uniasennon ja kuten näette, mäkin jouduin menemään aika pieneen tilaan, jotta Siiri mahtuu oman egonsa kanssa kunnolla nukkumaan.
Mutta kyllä me mahdutaan siihen pesään vähän isommallakin porukalla. Tässä mä olen Säteen ja Siirin kanssa ja noi lievästi tympääntyneet ilmeet johtuu ihan yksinkertaisesti siitä, että takana oli se vierailu siellä piikkitädin luona...

Ja ihan vikaksi kuvaksi tältä kertaa koko perhe koossa taas, ja siis Siirin ja Saagan ihanassa pesässä.

Ei kommentteja: