torstai 3. huhtikuuta 2008

Täysi kymppi

Niin, mitäs se tällä kertaa tarkoittaa? Se voi tarkoittaa sitä, että annan lapsilleni arvosanan täysi kymppi. He ovat kerrassaan täydellisiä tapauksia. Lisäksi se voi tarkoittaa sitä, että mamin ja isukin mielestä minä olen täydellinen täysi kymppi (en tietenkään itse tätä sano, ettei itsekehu haise...). Se voi tarkoittaa myös montaa muuta asiaa. Tässä yhteydessä sillä viitataan myös siihen, että lapseni täyttivät eilen viikoissa mitattuna täyden kympin. Kamalaa, että aika kuluu, todellakin, täydet kymmenen viikkoa tuli täyteen. Joku meillä muuten lauleskelee hyvinkin tiuhaan "Kuka voisi kellot seisauttaa jne jne....".

Tämän pyöreän viikkoluvun kunniaksi isukki ja mami pistivät pystyyn kotistudiokyhäelmän. Jos muuten haluatte hyötyliikuntaa, niin tehkää sama perässä ja yrittäkää saada kaikki samaan kuvaan... Kuvaustilanteesta sen verran, että Siirihän menee joko täysillä eteenpäin tai sitten täysillä unta kaaliin. Tässä kuvaussessiossa päällä oli lähinnä tuo eka vaihe, kuten ehkä kuvista välittyy...

Tässä muutama näyte, mutta enemmän löytyy kuvagalleriasta kansiosta nimeltä "Täysi kymppi". Sanoja ei varmastikaan tarvita tässä kuten ei gallerian kansiossakaan, katselkaa ja ihastelkaa ihania lapsiani! Ekaksi toki minun kuva.... =)

Sitten yhteiskuvat.

Sitten Saaga.

Sitten Siiri:

Sitten Säde:

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

I love these cats. Very nice. Vince U.S.A.